woblery z Bielska Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Siedząc sobie kawał drogi od "Korsarza", dzięki fotorelacjom i sprawozdaniom "na żywo", czułem się, jakbym trochę z Wami był. Za co serdecznie dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Trochę byłeś - woblerowo, w jednym z pudełek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 O. I Remek się pojawił. i @gumo też-obaj jakby z popiołów..... Panowie-gratuluję udanego spotkania, a nawet zazdroszczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Trochę byłeś - woblerowo, w jednym z pudełek. Zgadza się, w 'osobistym' pudełku KubyS1. Muszę powiedzieć że jubilerska precyzja woberków z tego pudełeczka robiła wrażenie. Niestety żeby to pokazaç trzebaby warunków studia fotograficznego i dobrego makro a tego siłą rzeczy nie było na spotkaniu. Najprawdziwsza biżuteria. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Zgadza się, zresztą mówiłem chłopakom, którzy pokazywali swoje woblerki, że widząc to samo na stronach forum, a na żywe oczy, można się przyjemnie zdziwić.Zdjęcia jednak nie oddają w pełni urody i zaangażowania plastycznego niektórych przynęt. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Hmm jakie studio, jakie macro.... jakoś dało radę nawet w prowizorycznych warunkach Myślę że trzeba będzie zrobić jakąć akcję promującą lurebuilding/rodbuilding 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Gratuluję przede wszystkim tym którzy podjęli się zorganizowania takiego spotkania.Dawno niczego tak nie żałowałem jak tego że nie mogę skorzystać z okazji do poznania tylu ciekawych ludzi.Może następnym razem Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Hmm jakie studio, jakie macro.... jakoś dało radę nawet w prowizorycznych warunkach E misiek słabo sie przyjrzales ja jak wzialem takiego jednego mikruska to pierwsze moje pytanie bylo czy Kuba robil go pod szklem powiekszajacym... zareczam Ci ze bez dobrego makro nie oddasz tych wszystkich detali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Rozmawiałem z Kubą powiedział że wyśle swoje cukierki na sesje, więc nie ma problemu z mojej strony 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Kilka cukierków zmieniło właściciela 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Dzięki za super spotkanie i do następnego razu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 A ja chciałbym podziękow dwum chlopakom dzięki którym mogłem się zobaczyć z tyloma wspaniałymi osobami Dzięki Rudi75! Dzięki misiek116p! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Nareszcie mogę napisać kilka słów. To były najlepiej zainwestowane pieniądze w podróż autobusem. Impreza świetna. Klimat randkowy z powodu światła ale to pryszcz, mały i jedyny. Tyle świetnych ludzi i wreszcie można było w oczy spojrzeć i pogadać na żywo. Czasu zbrakło dla każdego z kim chciałem spędzić chwilę, więc na następnej imprezie nadrobię. Ucieszyła mnie liczna grupka budowniczych przynęt. Co prawda tylko kilku z nas miało coś do pokazania, a mimo to było widać, że takie rozmowy z twórcami wzbudzają zainteresowanie. Co jest tylko dowodem na to, że Internet nie zastąpi spotkań na żywo. Może przy kolejnym spotkaniu można by było po prostu rzucić sygnał, żeby przyjeżdżać z tym co się robi. Był też rodbuilder Fatso i trochę szkoda, że sam w cieniu Krzysztofa.Przy okazji.Fatso bardzo dziękuję za podpowiedź i skierowanie mnie po szczegóły do Krzysztofa, SLF7615-1 do casta już zaliczkowany na miejscu. To jest przykład świetnej współpracy, tak po prostu powinno być. Tworzymy spójne środowisko, gdzie każdy wygrywa. Jeszcze raz dziękuję za możliwość spotkania się z wami i do kolejnego! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 (edytowane) Nima za co :-) Kuba. Edytowane 9 Marca 2014 przez misiek116p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Nareszcie mogę napisać kilka słów. To były najlepiej zainwestowane pieniądze w podróż autobusem. Impreza świetna. Klimat randkowy z powodu światła ale to pryszcz, mały i jedyny. Tyle świetnych ludzi i wreszcie można było w oczy spojrzeć i pogadać na żywo. Czasu zbrakło dla każdego z kim chciałem spędzić chwilę, więc na następnej imprezie nadrobię. Ucieszyła mnie liczna grupka budowniczych przynęt. Co prawda tylko kilku z nas miało coś do pokazania, a mimo to było widać, że takie rozmowy z twórcami wzbudzają zainteresowanie. Co jest tylko dowodem na to, że Internet nie zastąpi spotkań na żywo. Może przy kolejnym spotkaniu można by było po prostu rzucić sygnał, żeby przyjeżdżać z tym co się robi. Był też rodbuilder Fatso i trochę szkoda, że sam w cieniu Krzysztofa.Przy okazji.Fatso bardzo dziękuję za podpowiedź i skierowanie mnie po szczegóły do Krzysztofa, SLF7615-1 do casta już zaliczkowany na miejscu. To jest przykład świetnej współpracy, tak po prostu powinno być. Tworzymy spójne środowisko, gdzie każdy wygrywa. Jeszcze raz dziękuję za możliwość spotkania się z wami i do kolejnego!Robert bardzo miło było Cię poznać, powymieniać informacje co do budowy naszych przynęt i porozmawiać, tak poprostu, po ludzku! Dziękuję wszystkim z którymi mogłem porozmawiać, każda rozmowa, każda informacja to nowe doświadczenie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Szkoda, że i mnie nie było no, ale cóż może za rok jakieś spotkanie na pomorzu :> ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Ja niestety wpadłem tylko na chwilkę...zamieniałem dwa slowa z Krzysztofem i musiałem uciekac kumpel juz czekał z wedkami....ehh szkoda , że trafiłem na największy bum....i cięzko było sie gdzieś dopchać...z drugiej strony myśle , że może faktycznie wnioskujmy do moderatorów o częsciejsze spotkania tego typu... Może by tak teraz spotkanie twórców JB? Woby, kije niech każdy na zywo pochwali sie tym co tworzy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Co Wy na to ? Pozdro P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 "Fatso bardzo dziękuję za podpowiedź i skierowanie mnie po szczegóły do Krzysztofa, SLF7615-1 do casta już zaliczkowany na miejscu." - niezamaco Tak naprawdę, to też zasługa Krzysztofa Z. i bardzo praktycznej koncepcji jego oferty blanków. Kilka serii, w każdej w zasadzie komplet długości od 6'6" do 10' i w wielu wersjach mocy. Np. chcesz 8'? Jest! Jaka moc? 15lb? Jest! Jakie ugięcie? Pełniejsze, bardziej szczytowe, jeszcze bardziej szczytowe, najbardziej? Jest, jest, jest, jest A jak chcesz customa, to też się da i do tego jeszcze wybór kolorów przeogromny! Na spotkaniu mieliśmy ledwie wycinek całej oferty, ale nawet ten wycinek można było macać (a co? Tyle mi zostało ) wszerz, wzdłuż i ukośnie. Można było (ten wycinek) wyginać niemiłosiernie i wodze fantazji (rodbuildingowej) popuszczać do woli Radość ma wielka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 1 - "Był też rodbuilder Fatso i trochę szkoda, że sam w cieniu Krzysztofa."2 - Może by tak teraz spotkanie twórców JB? Przeczytawszy pkt 1 pomyślałem sobie: i słusznie. To przecież prezentacja jego blanków i kijów. Ja jedynie przytaszczyłem trzy swojego zbrojenia, acz na Krzysztofa blankach. Następnie jednak pomyślałem sobie ... i zaraz potem przeczytałem wpis @pablo208 - pkt 2 No właśnie. Trzeba coś takiego wykombinować - takie "wędko i przynętoróbcze expo jerkbait.pl"Sęk w tym, że to chyba musiałaby być naprawdę duża impreza: rodbuilderzy i ich dzieła, lurebuilderzy i ich dzieła, jakieś spotkania, warsztaty, dyskusje. Cholera! Jeszcze Amerykańców zakasujemy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 (edytowane) Impreza mogła by odbyc sie np na jakies szkolnej sali gminastycznej Duzo miejsca dla kolegów , każdy dostanie stolik miejsce na pokazanie swoich dzieł No nie wiem czy to realne , tak tylko sobie gdybam kombinuje itp Ps Amaerykańcy to pipki przy naszej braci Niech sie patrza i uczą od nas! Edytowane 9 Marca 2014 przez pablo208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Było to moje pierwsze spotkanie i na pewno nie ostatnie. Atmosfera super, ludzie jeszcze bardziej. Żal było wychodzić, choć z drugiej strony, byłem jednym z ostatnich gości .Wielkie dzięki dla wszystkich za to że mogłem was poznać osobiście Kuba, nie ma sprawy, jesteś zawsze mila widziany.pablo208, tak tak tak.................................., pomysł rewelacyjny. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Impreza mogła by odbyc sie np na jakies szkolnej sali gminastycznej Duzo miejsca dla kolegów , każdy dostanie stolik miejsce na pokazanie swoich dzieł No nie wiem czy to realne , tak tylko sobie gdybam kombinuje itp Ps Amaerykańcy to pipki przy naszej braci Niech sie patrza i uczą od nas! Myślę ze jest to możliwe i to nawet bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Trzeba pomyśleć. Tak naprawdę, to jednak organizacyjnie nie musi być plan operacji Overlord. Jak @pablo208 słusznie pisze: np. sala gimnastyczna, choć w takim miejscu może być problem z istotnymi w buildingu wszelakim płynami: piwem i piweczkiem Z drugiej strony ... można bez tego wytrzymać, a w sali gimnastycznej miejsca dość. Trzeba pogadać z @Friko i pewnie zacząć myśleć nad terminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 (edytowane) Załozylem juz wątek zapraszam do wymiany zdań http://jerkbait.pl/topic/37060-spotkanie-tw%C3%B3rc%C3%B3w-jb/#entry1413531 Edytowane 9 Marca 2014 przez pablo208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi