Skocz do zawartości

8 MARCA - SPOTKANIE FORUMOWICZÓW JERKBAIT.PL

Friko

Rekomendowane odpowiedzi

Slimy: 8' 10lb i 10' 15lb

Poza tym travele 7'3" 10lb i 8'6" 15lb. Ten pierwszy na kropki, ten drugi na większą wodę, do wszystkiego.

Muchówki też zacne, a zwłaszcza ten szklaczek, który kolorem mooocno przypomina paskudne, pełne spiny szklane, ludowopolskiej produkcji. Taka muchóweczka 7'-7'6" do sznura 4, czy 5 :o śliczności by były :wub:

Dodam, że te slimy widzę do następujących zastosowań:

8' 10lb - okoń, okoń, okoń :blink:

10' 15lb - większa rzeka, do wszystkiego. Aczkolwiek ciekaw jestem, jaki jest Slim tej długości, ale 20lb :rolleyes:

Poza tym bardzo przypadły mi do gustu uchwyty spiningowe, te soft touche. Pewnie kręciek trzymają i doskonale w łapie (przynajmniej mojej) leżą.

Edytowane przez Fatso
  • Like 4

Wielkie gratulacje dla organizatorów !!! Wszystko bylo dopięte na ostatni guzik :) Powymienianie opinii z ludźmi z forum w realu bezcenne. Na mnie piorunujące wrażenie zrobił kijek UL w travelowym wydaniu, dla mnie okoniowa kosa :) Wiec wiadomo jaki będzie kolejny projekcik chyba.

• Like 4

Dziękuję za spotkanie.

Wreszcie mogłem zobaczyć w realu kolegów z forum.

Miła , wesoła i koleżeńska  atmosfera . Możliwość pooglądania wędek , blanków i woblerów. Oglądanie zdjęć i wysłuchanie relacji z wędkarskiej wyprawy marzeń. Czy można lepiej spędzić Dzień Kobiet. :D

.... kolejne woblerki, tym razem cukierki Kuby :)

attachicon.gif20140308_123710.jpg

Nie mogłem się oprzeć takiej pokusie i kilka cukiereczków trafiło do mojej kolekcji :) .

• Like 6

.... ale są Koledzy których nic od sprzętu nie oderwie, na górze prezentacja a rodbuildingowi 'rozłamowcy' gwarzą sobie na dole ;)

attachicon.gif20140308_140954.jpg

ps. nie martwcie sie o jakosc zdjec, oprawę fotograficzną zapewnia @slider - to jest tylko króciótka zajawka 'live' ze spotkania

Oj tam oj tam,he he .Za to jaki skutek tego główkowania z Krzysztofem,miał być XF a wyszedł boron ...

Miało nie być w takim rozmiarze ;) :P boronków, a dla mnie się znalazł :wub: i to jaki .W połowie kwietnia powinien być u mnie B)

Przerzuciliśmy parę blanków i musiał wyjść boron ,no niestety.

Piter (Milupa) znowu Cię ogołociłem z wobka ;) :D :lol: ,teraz to ja Ci coś wezmę ,bo aż mi głupio :o ;)

Robert (Marcus) Marcin (Rudi 75) ,teraz to się umówimy na kilkanaście godzin bo te parę godzin to mało :)

Wszystkim dzięki ,dla mnie super. Czyli co ... czekamy na grudzień ? :D 

• Like 2

Mi też się podobało. Niestety niemogłem być długo. Fajnie było zobaczyć was na żywo.

Ps. Zostawiłem dziewczyne na 3 minuty a już stał przyniej Friko, Marek Szymański i Szymon :rolleyes: :D :P . I już wiem dlaczego się tak do mnie podejrzanie uśmiechali B).

Edytowane przez DP Fishing
  • Like 3