Fatso Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Dobrze było i - stety/niestety - pomysły na kolejne kije powstały ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Co Ci wpadło w oko Michał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 (edytowane) Slimy: 8' 10lb i 10' 15lbPoza tym travele 7'3" 10lb i 8'6" 15lb. Ten pierwszy na kropki, ten drugi na większą wodę, do wszystkiego. Muchówki też zacne, a zwłaszcza ten szklaczek, który kolorem mooocno przypomina paskudne, pełne spiny szklane, ludowopolskiej produkcji. Taka muchóweczka 7'-7'6" do sznura 4, czy 5 śliczności by były Dodam, że te slimy widzę do następujących zastosowań: 8' 10lb - okoń, okoń, okoń 10' 15lb - większa rzeka, do wszystkiego. Aczkolwiek ciekaw jestem, jaki jest Slim tej długości, ale 20lb Poza tym bardzo przypadły mi do gustu uchwyty spiningowe, te soft touche. Pewnie kręciek trzymają i doskonale w łapie (przynajmniej mojej) leżą. Edytowane 8 Marca 2014 przez Fatso 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Dziękuję Wszystkim za miłe spotkanie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Fajnie było Dzieki za spotkanie, wędeczki naprawdę fajne wychodzą na Krzysztofa blankach Macałem tez trzy badyle w wykonaniu Michała(FATSO) NAPISZE KROTKO BARDZO DOBRA ROBOTA MICHALE 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maticsh Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Wielkie gratulacje dla organizatorów !!! Wszystko bylo dopięte na ostatni guzik Powymienianie opinii z ludźmi z forum w realu bezcenne. Na mnie piorunujące wrażenie zrobił kijek UL w travelowym wydaniu, dla mnie okoniowa kosa Wiec wiadomo jaki będzie kolejny projekcik chyba. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 ...Macałem tez trzy badyle w wykonaniu Michała(FATSO) NAPISZE KROTKO BARDZO DOBRA ROBOTA MICHALE Potwierdzam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Się staram, choć do poziomu choćby Fishingart "trochę" brakuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Dziękuję za spotkanie.Wreszcie mogłem zobaczyć w realu kolegów z forum.Miła , wesoła i koleżeńska atmosfera . Możliwość pooglądania wędek , blanków i woblerów. Oglądanie zdjęć i wysłuchanie relacji z wędkarskiej wyprawy marzeń. Czy można lepiej spędzić Dzień Kobiet. .... kolejne woblerki, tym razem cukierki Kuby 20140308_123710.jpgNie mogłem się oprzeć takiej pokusie i kilka cukiereczków trafiło do mojej kolekcji . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Rozpoznałem kilka osób na zdjęciach i pokaz na pewno jeszcze trwa . Gratulacje szczerze żałuję, że nie mogłem być. Pozdrawiam uczestników 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 A ja żałuję że się nie pojawiłem. Wszystko było dopięte na ostatni guzik , i jak zwykle coś . Ehh . Gratuluje atmosfery Dobre zdjęcia Michał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Rozpoznałem kilka osób na zdjęciach i pokaz na pewno jeszcze trwa . Gratulacje szczerze żałuję, że nie mogłem być. Pozdrawiam uczestnikówOstatni wyszliśmy ja, Rudi 75, Marcus i misiek116p z Martą Było super!!!Tylu fajnych ludzi w jednym miejscu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Kuba jeszcze raz dzięki za dubbing, już się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Spoko polecam się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romasz Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Dziękuję za spotkanie ze starymi znajomymi, poznanie kilku nowych, sympatycznych osób :-)fajne kije i blanki Krzysztofa Zielińskiego i prezentację o caranxach na końcu świata! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 .... ale są Koledzy których nic od sprzętu nie oderwie, na górze prezentacja a rodbuildingowi 'rozłamowcy' gwarzą sobie na dole 20140308_140954.jpg ps. nie martwcie sie o jakosc zdjec, oprawę fotograficzną zapewnia @slider - to jest tylko króciótka zajawka 'live' ze spotkaniaOj tam oj tam,he he .Za to jaki skutek tego główkowania z Krzysztofem,miał być XF a wyszedł boron ...Miało nie być w takim rozmiarze boronków, a dla mnie się znalazł i to jaki .W połowie kwietnia powinien być u mnie Przerzuciliśmy parę blanków i musiał wyjść boron ,no niestety. Piter (Milupa) znowu Cię ogołociłem z wobka ,teraz to ja Ci coś wezmę ,bo aż mi głupio Robert (Marcus) Marcin (Rudi 75) ,teraz to się umówimy na kilkanaście godzin bo te parę godzin to mało Wszystkim dzięki ,dla mnie super. Czyli co ... czekamy na grudzień ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 (edytowane) Mi też się podobało. Niestety niemogłem być długo. Fajnie było zobaczyć was na żywo.Ps. Zostawiłem dziewczyne na 3 minuty a już stał przyniej Friko, Marek Szymański i Szymon . I już wiem dlaczego się tak do mnie podejrzanie uśmiechali . Edytowane 8 Marca 2014 przez DP Fishing 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Ile osób wzięło udział w spotkaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Dzięki szystkim za bardzo fajne spotkanie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Na moje oko to około 70, sporo osób miało karteczki odręcznie podpisane czyli nie było ich na liście.Choć tych z listy kilku zabrakło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Myślę, że wszystkich łącznie około 70. Może lekko ponad. Byłem przez 4 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Jak ktoś sporo wypił ,to na bank więcej naliczył :lol:Było super.kriskros1981,nie patrz tak, tylko wyciągaj te bolki z Bugu ,jak nie to ja z ekipą przyjadę i to zrobimy :lol:Mam zaproszenie od Adama to przy okazji oblecimy i Wasze mety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Dziękuję za odpowiedźRobi wrażenie skala ewentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriskros1981 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Krystekwolf wpadaj .Wszystkie bolki twoje Ja również dziękuje z fajne spotkanko.Do następnego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Jak odbiorę kij od Krzysztofa to przejdę na wyższy-inny poziom ...Matrix :D Jak sezon będzie łaskawy, to może znowu znowu jakaś bycza panienka będzie chciała sobie zrobić ze mną fotę ...Może na Bugu... Zdrowia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi