Davly Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Może ktoś mi to logicznie wytłumaczyć... Jak gość publicznie przyznający się do kłusownictwa na zbiornikach Śląskich pozostaje bezkarny? I żeby tego było mało to oprócz kłusownictwa jeszcze "dogaduje" się z lokalnymi strażnikami (do czego też publicznie się przyznaje) i ustawia fałszywe dane co do miejsca pracy narażając firmę wędkarską na straty. Zdjęcia na jego profilu:https://www.facebook.com/profile.php?id=100002590242418&sk=photos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Tu nieco więcej o procederze.Panów z PSR powinno się wyje...... w kosmos za taką bezczynność. http://www.patologic-team.pl/index.php/bez-cenzury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapa10 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Tak panowie chyba jest wszędzie u mnie można od PSR kupić siatkę,tylko po co oni są darmozjady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) Na facebooku dużo takich zdjęć szczególnie z portalu wędkarstwo "moja pasja"... P.S. Na co PZW wydaje rocznie 100mln zł z naszych składek?? Edytowane 10 Lutego 2014 przez tebe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Świetne zdjęcia rzeczywistości do tematu o C&R ilu nas jest, czy jakoś tak. Tak to w Polsce wygląda, szarpanie na całego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Niema nic lepszego jak zdj suma 50kg na tle domu lub karpia 15kg ...Szkoda ryb a poza tym LUDZIE! takie duże ryby zwłaszcza tego gatunku (karp, sum) są niedobre!!! Śmierdzą mułem i po prostu są niedobre!Nie rozumiem takich ludzi Chyba na tle obory i stodoły xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Ciekawe jak tacy ludzie zachowaliby się po standardowej irlandzkiej/niemieckiej kontroli, gdzie się nie dyskutuje, a kontrole są przeprowadzane drobiazgowo a nie pro forma... Na jednej ze słowackich zaporówek podstawą do ukarania jest już zrobione zdjęcie udowadniające, że dalej łowisz, mimo że na łodzi walają się regulaminowe dwie ryby (max ilość zabieranych ryb) - myślę, że u nas byłby to dobry początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Dopóki relikty komuny będą rządzić w PZW to chyba nic nie zrobisz Żyja w myśl komunistycznej maksymy "sami kradną, dają kraść i innym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinbox Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 i koleś ma wszystko w dupie!a mi moderator usunął z jerka zdjęcie z moim pierwszym duużym sumem, bo rybka leżała na piasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Właśnie trafiłem na ten wątek chcąc właśnie tego łysego sqr..... wkleić. Wysłałem maila do PSR w Koninie z linkiem tego pojeba i tak wiem że nic nie zrobią, ale sam tam nie pojadę ubić gnoja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Dopóki relikty komuny będą rządzić w PZW to chyba nic nie zrobisz Żyja w myśl komunistycznej maksymy "sami kradną, dają kraść i innym"Nawet jak relikty nie będą rządzić to się nic nie zmieni. Do tego potrzeba zmiany prawa i sankcji nieuniknionych a nie takich popierdółek jak teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Zajrzałem na ten jego profil i:ZainteresowaniaWędkarstwoWkurwianie Ludzi Koleś odniósł sukces, bo wk* ludzi, a wy poniesliście porażkę - daliście się wk*.. Im, częściej o takich idiotach będziecie pisać, tym więcej dzikiej rozkoszy dla nich. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 od zawsze dziwi mnie darcie szat na jerku ale czasami to przezywam istne apogeum ... panowie, takie cos zglasza sie do prokuratury i robi zrzuty z ekranu a nie biadoli na forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi