okonilowca Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Witajcie, chciałem się Was poradzić odnośnie plecionki do łowienia okoni. Sprzęt to Bushwhacker 3-18 + Red 10200.Przynęty którymi mam zamiar łowić to min. Hornety 4cm (4g) i później już coraz ciężej. Chciałbym żeby pletka nie kosztowała więcej niż 100zł, ale jeśli będzie jakaś wybitnie dobra to mogę jeszcze 50 dołożyć.Zainteresowała mnie Berkley Whiplash 0,06crystal, podobno niewidoczna i ta wytrzymałość mnie zastanawia, łowię w miejscach ze sporą ilością zaczepów to by mnie to urządziło. Chociaż wolałbym coś fluo bo zdarza mi się też łowić z opadu, przykładowo Dragon HM8X. Macie jakieś sprawdzone plecionki które nie są jakoś mocno przegrubione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 zajrzyj do watku o plecionkach (jaka plecionka?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 ja urzywam na okonie biały nanofil 0,08mm i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) Zadaj sobie chociaż odrobinę trudu i skorzystaj z dobrodziejstwa zwanego wyszukiwarką, temat był wałkowany pierdyliard razy.Pierwsza strona, kilka pozycji pod Twoim wątkiem:http://jerkbait.pl/topic/18264-plecionka-kt%C3%B3ra/page-13 Edytowane 11 Lutego 2014 przez Pumba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi