Guzu Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Panowie mam towar w koszyku plat.jp na 2200pln (kołowrotek) Ile spodziewać się tych opłat? 30% ?? Jak ktoś przerabiał ostatnio temat zakupów proszę się pochwalić.Niekoniecznie aż 30 %.Raczej około 25% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Cena plus przesyłka i od tego 1/4(tak jak pisał Guzu). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Czy ktoś się orientuje, czy Plat albo inny japoński sklep będzie robił jakieś obniżki na Black Friday? Czy może lepiej czekać na wyprzedaż na koniec roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Ja właśnie czekam na przesyłkę z Australii. Zatrzymali mi ją na celnym w Poczcie Polskiej. Wymagają jakiś formularzy SOD. Masakra. UPS taki upierdliwy nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 100 000 paczek dziennie. Teraz nawet mysz się nie przeciśnie. https://kurierlubelski.pl/na-felinie-powstal-oddzial-celny-pocztowy-paczki-z-chin-przejda-tu-odprawe-celna-zdjecia/ar/13688924 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Ja właśnie czekam na przesyłkę z Australii. Zatrzymali mi ją na celnym w Poczcie Polskiej. Wymagają jakiś formularzy SOD. Masakra. UPS taki upierdliwy nie jest.3in1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Proste zakupy będę robił z dostawą na Słowację. W przygranicznych miejscowościach mam wielu znajomych.Koniec tematu.A poczta w swojej sortowni będzie prześwietlała buraki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 A ja się tam w ogóle wyniosłe, bardziej przyjazny kraj dla obywatela, niż swoją ojczyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 A ja się tam w ogóle wyniosłe, bardziej przyjazny kraj dla obywatela, niż swoją ojczyznaByłem, nie zgadzam się, do tego jedzenie podłe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 heehehheeh poniosło mnie zły dzień, ale i tak muszę poszukać czegoś na emeryturę, tj. kraju bez smogu, ojca R , prezesa itp 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 heehehheeh poniosło mnie zły dzień, ale i tak muszę poszukać czegoś na emeryturę, tj. kraju bez smogu, ojca R , prezesa itpA ile do emerytury zostało, jeśli można spytać ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 A ile do emerytury zostało, jeśli można spytać ? Daniel,jeśli chodzi o emeryture to bardziej nalezy pytac nie ile zostało tylko czy w ogóle uda się dociągnąć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Ja już na zasłużonym odpoczynku, ale wiem że nie wątek o tym i przepraszam już nie będę???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Witam, szybkie pytanie, potrzebuję linka do internetowego sklepu wędkarskiego w Japonii z którego najtaniej ściągnę Daiwe Exist lub Shimano Stellę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 (edytowane) Witamjak w temacie, poszukuję osoby która robiła zakupy w wyżej wymienionym sklepie (najlepiej kilku krotnie). Szczegóły omówimy na priv. Edytowane 23 Marca 2019 przez Voiteh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Pisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Witam Czy ktoś w najbliższym czasie będzie robić zakupy na plat ? chciałbym się do zamówienia podłączyć pozdrawiamBogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Panowie czy zamawiając coś na plat o wartości 300 USD obligatoryjnie nalicza mi nasi urzędnicy cło i VAT? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Panowie czy zamawiając coś na plat o wartości 300 USD obligatoryjnie nalicza mi nasi urzędnicy cło i VAT? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaTak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 No to slabiutko... Liczyłem że się uda Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Cła już nie ma,podpisali jakąś umowę w handlu bezcłowym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zostaje VAT.... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkosciukiewicz Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Czy ktoś z forumowiczów robił zakupy w plat.co.jp ? Jak wrażenia? Ile trwa wysylka i czy trzeba liczyć się z opłatami celnymi ? Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Brałem ostatnio Z-kę. Cło i Vat był - bolało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkosciukiewicz Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Długo czekales na wysyłkę? Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi