bodzio0711 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 WITAM! Koledzy wpisujcie jak woda jakie ryby w okolicy. Ja zaczynam w czwartek na Dłubni,sobota Skawinka a w poniedziałek jak starczy czasu to ukochana Wisełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Gdzie na Skawinke uderzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Ja pewnie też uderzę w okolice boiska Zobaczymy jak po "walewtyłki" będę dyspozycyjny.Ostatnio jak pytałem o Skawinkę to woda była trącona i efekty były mizerne, nie wiem jak teraz sprawy się mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio0711 Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Też chyba okolice boiska ipójdę poniżj eletrowni tylko z Skawinką taki problem jest że jeśli tylko popada to odrazu mętnieje ale zobczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 NA skawince zero - byłem, zjedli wszystko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Też byłem w niedziele od 14 do zmroku i nawet skubnięcia. Kumpel był z rana w innym miejscu na Skawince i też bez brania. p.s. prośba o zmiane nazwy mojego pięknego miasta na dużą literę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Ja byłem powyżej Radziszowa, 0,0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Pepe mówisz i masz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio0711 Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Jak nie Skawinka to może uderzę na Wisłe mam tam taką starą zarosniętą opaskę do tego skopaną przez bobry gdzie zawsze trzymały się klenie a nikt tam praktycznie nie łowi bo zejście na kamienie i samo łowienie jest ciężkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktważny Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Na Skawince jak i dopływach Cedron wychowałem się ucząć się łowić. Ryby się skończył zaraz po tym jak uregulowani rzekę od połączenia Cedronu i Harbutówki...A kiedyś były tam klenie, świnki pstrągi... ehhhMoże z sentymentu przejadę się na Cedron w okolicę Krzywaczki, było tam kiedyś mnóstwo klenia ładnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Pepe mówisz i masz :-)Dzięki szefie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi