marius13 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 (edytowane) Mam takiego kijka 2.60.......powiedzcie do czego taka armata jest stosowana jakie wlassiwosci?na lososie się nada? Edytowane 11 Lutego 2014 przez marius13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Witam, Jaki kolor ma blank? Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 grafitowy rx7 uzbrojony w FC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Witam, Niestety nie miałem tego konkretnego modelu w ręku, jest już nieprodukowany a szkoda. Mój miał 2.75 i 30 lbs, sprzedałem, żałuje bardzo, był robiony z myślą o sumach i glowacicach, miał strasznie dużo powera i był bardzo sztywny. Na łososia sie nada ale takie lososie co by ta wedke sprawdziły to tylko na Alten pływają :) Ja bym trzymał, będzie jak znalazł do swimbaitow czy innych wielkich przynet. Mój przy 150 gramach nawet nie jeknal, sporo wiecej tez szło Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 W Norwegi da rade czarniaki na lekko po 20kg będzie drzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 W Norwegi da rade czarniaki na lekko po 20kg będzie drzec Super, to dobry przeciwnik dla niej jeśli jest to o czym myśle czyli krótsza wersja kija jaki miałem Na lososie kup coś takiego jeśli nie masz i może jakiś z 15 kg sie uwiesi http://www.nilsmaster.fi/en/nilsmaster/spearhead.htm Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Na razie tym będę lowic nie mam gdzie tych wedek trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 P.Matusiak kijem na tym blanku lowil sumy. Na youtube sa filmiki z holow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Czyli ten kij jest mocno niedoszacowany ?ma duza wieksza moc w opisie jest od 21 do 60g pewnie realna to jakies 80-90g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Czyli ten kij jest mocno niedoszacowany ?ma duza wieksza moc w opisie jest od 21 do 60g pewnie realna to jakies 80-90g?Czy aż tyle da się go przeciażyć to nie gwarantuje. Ja swoim Hot Shotem 30lb rzucam przynetami tak do 70g. Są to podobne blanki z tym że Isa jest nieco sztywniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 20 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 Zapraszamy na giełdę z takimi postami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 20 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi