said452 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 witam kolegów kupił może ktoś beastmaster dx obojętnie jaki. chodzi mi mianowicie o dołączone do nich ciężarki do wyważenia. W każdym sklepie piszą że są w zestawie do DX. Mi natomiast przyszedł kijek w piątek DX 240 xhp i nic tkiego nie mam . co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 ja mam diaflasha bodaj AX i tez niby w instrukcji cos stalo o ciezarkach, ale takich nie stwierdzono. sporo kumpli ma beastmastery (od okoniowek do bodaj 7 g po 3lbs karpiowki nie pamietam by mi ktos kiedys pokazywal ciezarki...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
said452 Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 to nie rozumie po co piszą o tym jak tego nie ma w zestawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 (edytowane) a po co do woblerow dostajesz katalog? bys zapalal checia posiadania.. wiecej niz ci potrzeba.. Edytowane 11 Lutego 2014 przez gooral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
said452 Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 a to o to tu chodzi.. żeby te spiny były takie tanie jak woblery to by kupil ich pare . wyważyć kij to i tak wyważe ale zmierzwiło mnie to że piszą o tych ciężarkach a ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztirlic Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Witam,Jeżeli chodzi o dociążenie dolnika, to niestety trzeba to zrobić we własnym zakresie.Posiadam bestmastera cx 240 H, i dorobiłem ciężarek 37gr.(tyle mogłem uzyskać z odlewu ołowiu).Dodam, że mam już swoje lata(+50) i przy ciężkich przynętach po prostu bolą plecy. Przy dużym kołowrotku(TEAM DAIWA ADVANTAGE 3500)środek ciężkości został przesunięty o 12cm w stronę stopki. Teraz jest idealnie, nie męczy ręki i pleców.Na zdjęciach produkt finalny. Zainteresowanych proszę o pytania(przy tej wędce jeżeli ktoś ma trochę umiejętności technicznych,może zrobić to sam). Pomogę w miarę możliwości.Pozdrawiam.A propos. Bestmastery pierwsze, AX, BX, CX, DX, EX, to całkiem inne wędki.Ja posiadam pierwszą wersję i cx. Jedna i druga pasuje(chociaż to całkiem inne wędki). Pierwszej używam do trolingu(mocna , ale krowi ogon), drugiej do rzucania(lekka i szybka). Do zwolenników starych i sprawdzonych wędek mam rozwiązanie: Bambusy!Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi