miras1983 Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 a gdzie taki regulamin moge znaleźć jakie kotwiczki dać do woblera takiego i takiegoRAPR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) a gdzie taki regulamin moge znaleźć A kartę wędkarską posiadasz?! Edyt: Widzę że Miras już Ci udzielił odpowiedzi. Edytowane 16 Marca 2014 przez woblery z Bielska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 050 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 mam kartę aa co to oznacza ten skrót ?? RAPR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 050 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 ok juz znalazłem go ale gdzie mogę znaeżć takie coś gdzie bedzie pisało jakie kotwiczki dać najlepiej do woblerów takich czy takich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 050 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 a z drugiej strony to po co mi to RAPR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Masz racje kolego... na co Ci to ... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 050 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 zebym wiedział wgl co to jest to bym powiedział czy mi to potrzebne czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Oj Łukaszu widzę , że się kreujesz na barwną postać , ale czy to Ci pomoże ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 050 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 tzn. bo nie rozumiem troszke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 No właśnie w tym cały problem że nie rozumiesz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 050 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 co w tym rozumieć nwm wgl o co chodzi z tym wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Co wy wymagacie od 14-latka? Lukasz a Ty lekcje juz odrobiles? Jutro poniedzialek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 050 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 jak ja do tej pory w półroczu tylko kilka razy odrobiłem lekcje jak przychodze ze szkoły to odrazu siadam na jerkbaita.pl albo ide grać w piłke przy ładnej pogodzie ale zawsze po kole na pierwszy ogień idą wobki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Napewno to będzie miało odwzorowanie w Twojej przyszłości, może nawet nauczysz się rozmawiać z woblerami..... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 050 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 ok spidi moze być ? + nowy patent na odlewanie ołowiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Tak trzymaj Łukasz i lej na szkołę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 050 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) ...ale z rozwagą co byś nie kiblował w jednej klasie. Edytowane 16 Marca 2014 przez Tomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 050 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 i tak lece na samych 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Łukasz a ja zadam Ci jedno zarąbiście trudne pytanie. Powiedz mi chłopie jak Ty masz zamiar zrobić woblerka boleniowego jak Ty nigdy takim nie łowiłeś i nie wiesz jak on ma pracowac? Ten Twój sposób na olów odpuść sobie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 050 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 czemu? odpuscic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 A tak w ogóle to jak się nauczysz czytać ze zrozumieniem doswiadczonych Kolegów z działu lb, to będziesz robił fajne woby bo widać że masz rękę do tego, bardzo estetycznie to wygląda, tylko czytaj czytaj czytaj, testuj testuj testuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 050 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Dzięki wkrótce będą pstragowe 4cm malce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Chłopaku. Takie małe dziurki zalewasz ołowiem? To bez sensu Kup sobie lepiej duże śruciny i nimi upychaj dziury. Do zalania tej jedynej udanej formy jeszcze długa droga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Czternastolatek regularnie do pierwszej w nocy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi