tomaszekzioom Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 witam wszystkich ktorzy pokochali jakże wspaniałą myśl techniczną jaką jest tworzenie własnych przynęt spiningowych, jako że sam nie mam w tej dziedzinie dużo doświadczenia chciał bym się z wami pochwalic owocami mojej pracy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Fajne woby, chętnie bym jednego przetestował na swoich rwirach kleniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszekzioom Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 pierwsze korpusy woblerów pod bolenia zobaczymy co z tego będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Oby jak najlepiej pracowały.bo ładne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszekzioom Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 korpusy po walce z farbami i folią, przed lakierowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszekzioom Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 tutaj 2 wobki boleniowe prawie skończone tylko wkleić i uszczelnić stery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszekzioom Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 nowe wzory boleniówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszekzioom Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 tutaj ukończone boleniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszekzioom Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Jako że w tym roku ponad wszystko zakochałem się w połowach boleni, to cel jaki obieram na przyszły rok to właśnie tylko i wyłącznie ten gatunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszekzioom Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) trochę mnało czasu na dłubanie ale zawszę się coś znajdzie 9,5 cm a tutaj gromadka którą zacząłem wczoraj się bawić Edytowane 6 Stycznia 2015 przez Simon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 no fajnie fajnie to wyglada na początku chyba balsa ale teraz juz w lipie czy mi sie wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszekzioom Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Tak lipa okazala sie bardziej oddanym materialem dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) No i połowisz na te woblery .Te kolory tylko tak za bogato i jeżeli już to mniej . Może machnij kilka w samej foli pozdrawiam Tomek Edytowane 7 Stycznia 2015 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszekzioom Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Kilka sztuk po moczeniu w caponie oraz nowy kształt 10 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszekzioom Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) No i połowisz na te woblery .Te kolory tylko tak za bogato i jeżeli już to mniej . Może machnij kilka w samej foli pozdrawiam Tomek No nie powiedział bym że za bogato bo ten zielony oraz te niebiesko czarne dały kilka może nie wielkich ( bo największy miał 73 cm )ale jak na moje warunki rzeczne gdzie bardzo trudno dostać się do największych rap, wyniki z nich miałem na dobrym poziomie Edytowane 14 Lutego 2015 przez Simon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 a kleniowe już w kąt poszły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszekzioom Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 nie do końca jednak w mojej okolicy ciężko złapać klenia na spining Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 to troche wspolczuje i rozumiem czemu nie sa az tak wazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT666 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Wobki kleniowe były ciekawsze, i bardziej atrakcyjne dla oka!!! Pozdro i czekamy na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaTeRR Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) woblery ciekawe chlopak wie co robi Edytowane 25 Lutego 2015 przez TaTeRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszekzioom Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 tak mało czasu cos nowego pod bolenia 6 cm oraz może na klenia albo okonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Fajnie Ci to wychodzi. Jak będziesz ciapał grzbiety i brzuchy w boleniówkach spróbuj to zrobić kawałkiem gąbki (np. z takiej do zmywania naczyń) można osiągnąć fajne efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszekzioom Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 dzisiaj doszły piękne woblery w wykonaniu pana Zbigniewa Pieprzyka Śremskiego strugacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi