Pytanie trochę dziwne ale tłumaczę już o co chodzi
Wielu producentów sprzedaje ten sam silnik ale o różnych mocach, np Tohatsu 8 i 9.9hp, to samo 15 i 20 hp, yamaha 6 i 8 hp, to samo z hondą 15 i 20hp. Ta sama masa, ta sama pojemność tylko ponoć występuje dławik na układzie wydechowym - ktoś wie jak się za to zabrać??
Na necie widziałem brytyjskie firmy oferujące tohatsu 9,9 przestrojone na 15hp, z pełną gwarancją producenta - może to być wygodne obejscie dość dziwnego rozmiaru bezpatentowego
Pytanie
Kuba Standera
Witam
Pytanie trochę dziwne ale tłumaczę już o co chodzi
Wielu producentów sprzedaje ten sam silnik ale o różnych mocach, np Tohatsu 8 i 9.9hp, to samo 15 i 20 hp, yamaha 6 i 8 hp, to samo z hondą 15 i 20hp. Ta sama masa, ta sama pojemność tylko ponoć występuje dławik na układzie wydechowym - ktoś wie jak się za to zabrać??
Na necie widziałem brytyjskie firmy oferujące tohatsu 9,9 przestrojone na 15hp, z pełną gwarancją producenta - może to być wygodne obejscie dość dziwnego rozmiaru bezpatentowego
Top użytkownicy dla tego pytania
56
24
20
14
Popularne dni
15 Lip
17
24 Kwi
16
3 Lut
12
19 Gru
11
Top użytkownicy dla tego pytania
womaly23 56 odpowiedzi
psulek 24 odpowiedzi
evin 20 odpowiedzi
Tresor 14 odpowiedzi
Popularne dni
15 Lip 2008
17 odpowiedzi
24 Kwi 2018
16 odpowiedzi
3 Lut 2020
12 odpowiedzi
19 Gru 2015
11 odpowiedzi
Popularne posty
Norcem
Najlepsze kroki to te w kierunku delera Yamahy i kupienie większego silnika.
skarp
Witam. Sorry kolego ale napisałeś coś co się nie trzyma kupy spróbuj przeczytać to co napisałeś post wyżej niż cytowany i przyjmijmy że znasz odpowiedź potrafisz udzielić odpowiedzi na swoje pytanie?
womaly23
To Cie wprowadzili w błąd lub Ty źle przedstawiłes model, który bys chciał odblokować na 20 KM.Mercury Viking F10, Yamaha 9.9 HMH, TOHATSU 9.9 SPORT są to wersje silników do odblokowania na 15 km w mi
Opublikowane grafiki
479 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi