zuraw16 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Kilka ukręconych dzisiaj,jakieś sugestie może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Widać że nie karmione GMO. ! Fajne pierzaki będzie z kim wymieniać poglądy na rewirach spróbuj "kołnierzyków" z sierści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Eleganckie:) jeśli łowisz w kamieniach ciekawym patentem jest w/w kołnierzyk lecz z grubego fulorocarbonu, w postaci co najmniej dwóch krzyżujących się linek (taki krzyżyk). Zapobiega to (a co najmniej zmniejsza ryzyko) klinowaniu się główki pomiędzy kamieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHELEK Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Eleganckie:) jeśli łowisz w kamieniach ciekawym patentem jest w/w kołnierzyk lecz z grubego fulorocarbonu, w postaci co najmniej dwóch krzyżujących się linek (taki krzyżyk). Zapobiega to (a co najmniej zmniejsza ryzyko) klinowaniu się główki pomiędzy kamieniami.Możesz lekko sprecyzować ten fluorocarbon ?? JAK wykonać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Brawo za tytuł wątku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROKERS Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 ostre kury to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Możesz lekko sprecyzować ten fluorocarbon ?? JAK wykonać ? Nigdy nie robiłem kogutów, widziałem jedynie takie coś u innych. Jak wykonać? Nie wiem ale był to sztywny fluorocarbon ok 1-1,5mm, ja bym to zawiązał na supeł i zalał kropelką ale czy to trwałe rozwiązanie to nie wiem. Wspiąłem się na wyżyny Painta żeby pokazać jak to mniej więcej wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi