Bujo Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Witam, Wlasnie odstalem ciekawa paczuszke z Plata wraz z czesciami tuningowymi do mojego Abu Morrum 1601 (@Pitt- dzieki raz jeszcze). Jako ze wszystkie mozliwe elementy zostaly juz wymienione na ZPI( korbka, szpulka, lozyska i hamulec magnetyczny)zrodzil sie pomysl zeby pomalowac go na inny kolor. Czy ktos z forumowiczow wie gdzie mozna to zrobic. Czytalem kiedys o jakiejs japonskiej firmie specjalizujacej sie w tym ale nie moge znalesc ich namiarow. Moze ktos w kraju zajmuje sie czyms takim? Pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Hej Zagadaj do @Tornado on malował chyba curado. Chyba wiem o jakiej stronie myślisz, spróbuje ci ja wieczorkiem wysłać. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Witam, Dzieki serdeczne. Skontaktuje sie z Tornado Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Wicherek ostatnio cierpi na brak dostępu do netu. Remont mu się przedłuża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Forela botoksem ...Nie szkoda , Bujo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Witam, Slawku - jasne ze szkoda Planuje ewentualnie pomalowac sama rame poniewaz ma troche rysek i bardziej chodzi mi zeby sie ich pozbyc. Zlote panele na pewno pozostana Przemysle to jednak raz jeszcze. Na tuning doczekal sie tez starusienki 2500C Jada juz nowe orginalne panele i japonski '' silnik'' :D Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 @bujonie ma za co, na zdrowie pytanie: znasz kogos (ew. yellow pages) kto sie air brushem para? ... milego malowanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Odruchowo i automatycznie napisałem . Nawet się nie zastanowiłem..Jeśli jakieś Twoje dobra naruszyłem , daruj ..Pewnie siedzi we mnie ukryte nadmierne uwielbienie do niektórych przedmiotów , tych wszystkich środowiskowych i pokoleniowych świętości . Morrum jak fetysz .Ciekawym jest , co następni wielbić będą .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Witam, Slawku- zadnych dobr nie naruszyles wiec nie ma czego darowac :D Dziekuje Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi