Damiano113 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 To wykonaj dla mnie takie uchwyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Temat umarł?Majsterkowicze wszystkich metod proszeni o patenty montowane na pływadłach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janih Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) Nudne zimowe weekendy w garazu i wymajsterkowane takie oto Edytowane 28 Lutego 2015 przez janih 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Witajcie, mnie najbardziej interesują tuby, uchwyty na wędki. Nie chciałbym aby na mojej pychówce wędki podczas płynięcia z miejsca na miejsce obijały się o pokład. Macie jakieś zdjęcia z patentami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Uchwyty to może te najprostsze plastikowe z Juli na 3 wędki.Podobne lub takie same jak na zdjęciu powyżej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 O właśnie takie jak na zdjęciu powyżej mnie ciekawią. Wcześniej zdjęcie było do góry nogami więc nie widziałem. Janih gdzie nabyłeś te uchwyty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 POTRÓJNY UCHWYT NA WĘDKI BERKLEY - ŁÓDKA DOM GARAŻ (5085880703) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janih Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) Tak to wyglada Niewiem czemu obraca mi fotki przy dodawaniu Edytowane 28 Lutego 2015 przez janih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Giaur dzięki ! Janih prosze napisz czy te tuby nie rysyją wędki podczas transportu w nich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janih Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Nie nic im nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 No i coś takiego sobie muszę sprawić. Wybrać tylko dobre miejsce na pychówce aby nie wadziło i będzie problem załatwiony. Dzia za pomoc chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Kolego te ochwyty Berkley z linku wyżej, w Juli są o połowe tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janih Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 A home made z pcv bylyby jesscze tansze i mozna zrobic ile i jak sie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Nie napisałem że kupię gotowe Znajomy robi pychówki z laminatu, przedstawię mu opcję i poproszę o zrobienie uchwytów w nowej pychówce która dla mnie będzie robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Mnie natchnął kolega DeepRunner i zrobiłem sobie uchwyt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Cd 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Trochę odświeżę temat Mój dzisiejszy wyrób A niedawno takie porobiłem W przyszłym tygodniu przerobię uchwyt do echosondy zaprezentowany wcześniej w temacie.Teraz będzie regulowany. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Wyciągarki kotwicy zrobione i zamontowane A także zamontowałem podpórki pod wiosła Niedługo pokażę proste uchwyty obrotowe na wędki.Dorobiłbyś mi takie coś? ;-) chodzi o rolkę do kotwicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Spojrzałem dziś na łódkę i ... ...podstawa siedziska się odkleiła.Z resztą to już druga.Pierwszą oderwałem siłowo się odpychając.Klej przegrał z zimą.A wg sprzedawcy,to miał kleić wszystko z wszystkim oprócz szkła.Klej szkutniczy sikaflex 292i.W takim razie trzeba znowu użyć Den Braven Stalowy Mocny.Pierwsze siedzisko jak na razie się trzyma na nim. Zrobiłem kilka fotek mojego prototypowego uchwytu na wędki.W założeniach miało być możliwe ustawianie kijów w różnych kierunkach pod różnymi kątami no i rzeczywiście było to możliwe,ale nie do końca uchwyt spełnił moje oczekiwania. Albo kiedyś zrobię jakieś nowe uchwyty,ewentualnie w przypływie weny twórczej jakoś te przerobię. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 A użyłeś primera przed klejeniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Oczywiście,że nie użyłem Jak sam Den Braven zawiedzie,to spróbuje kleić z użyciem jakiegoś primera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano113 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Z racji że w piątek zaczynamy sezon pochwalcie się jak przygotowaliście łódkę na sezon, może jakieś ulepszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Heh ja pospawałem rolkę na dziób łodzi żeby się lekko wyciągało kotwę ... myślę też o użyciu silniczka z przekładnia od opuszczania w aucie szyby jako wciągarki do owej kotwy ... ale na chwile obecna pływam na pagajach wiec nie mam akumulatorów i temat przełożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janih Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 zrobilismy takie cudo z wyciagarki od quada ale jeszcze nie bylo testowane na wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi