bazyloss Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 ten model juz na pewno do mnie nie wróci, prawdopodobnie będzie to tegoroczny 90ML Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 dotarł do mnie ten AGS 90ML VERSATILE COMMANDER, tak szybko po testach macano-gięcio-machanych, to wędka jest genialna, zobaczymy jak nad wodą, ale spodziewam się raczej jeszcze więcej miodu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszch Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 dotarł do mnie ten AGS 90ML VERSATILE COMMANDER, tak szybko po testach macano-gięcio-machanych, to wędka jest genialna, zobaczymy jak nad wodą, ale spodziewam się raczej jeszcze więcej miodu KAmilu , jak się obrobisz to może jakieś foteczki wrzucisz . Pod jakie przynęty ikonkretnie został zakupiony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 pod minnows 7-11cm na Wiśle na razie zważyłem, wędka 106g, część szczytowa z przelotkami sztuk 8 - 15,9g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszch Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Kosmos , nie mogę się doczekać fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phantom72 Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Panowie ktoś łowi patykiem z tej seri?Najbardziej interesuje mnie żywotność przelotek , czy aby materiał z którego je wykonano nie jest zbyt podatny na uszkodzenia ,inne opinie posiadaczy tych kijków również mile widziane, w szczególnosci modelu 2,82 c.w.7-35gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phantom72 Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Własnie dojechał do mnie ten kijek , konkretnie model Expert AGS 2,82 c.w 7-35gr .Patyk ten robi zupełnie inne wrażenie niż Branzinio o prawie identycznych parametrach którego posiadałem dobre kilka lat temu i który masakrycznie leciał na "pysk".AGSa juz całkiem sensownie wyważa lekka Stella w rozmiarze 4000 , wykonanie na podobnym poziomie jak Branzinio produkowany w Japoni (Expert w Tajlandi).Kij sprawia wrażenie dosyć mocnego ,co do wartosci uzytkowych to puki co nie mam o czym pisać , wszystko zweryfikuje woda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Wędka Daiwa Morethan Expert AGS 2,62m 7-35gCzy ktoś użytkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phantom72 Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 (edytowane) Wędka Daiwa Morethan Expert AGS 2,62m 7-35gCzy ktoś użytkuje?Mialem dłuzszy model , 282 . Kijek bardzo szybki o progresywnym ugieciu , daleko miotał wabikami i był bardzo czuły,ogólnie świetnie mi sie nim łowiło niestety jakos nie miałem przekonania do tych przelotek ASG ( delikatne to jakies, i łażac po krzaczorach nad Wisła łatwo je uszkodzic) jesli Ci to nie przeszkadza to bierz smiało Edytowane 5 Listopada 2021 przez phantom72 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Dzięki, ciężar dobrze opisany. Uszkodziłeś przelotki czy tylko robią takie wrażenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohave Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Miałem wędki na AGS i ani przez chwilę nie miałem wrażenia o ich kruchości, czy delikatności. No, lekkie są, może nawet najlżejsze, lecz jeśli ktoś nie używa wędki jako maczety, to z pewnością ich nie uszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Przelotki AGS delikatne ??? , raczej spodziewałbym się odwrotnego komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phantom72 Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Przelotki AGS delikatne ??? , raczej spodziewałbym się odwrotnego komentarza Bardzo delikatne, na necie jest sporo filmików ukazujących uszkodzone ASG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phantom72 Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Dzięki, ciężar dobrze opisany. Uszkodziłeś przelotki czy tylko robią takie wrażenie?Ja osobiście nie miałem "przyjemności" ich uszkodzić ale z poszukaj na necie jest sporo takich uszkodzonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Ciekaw jestem co trzeba zrobić z wędką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Filmiki? Na Yutu.. nie znalazłem. Może nie umiem szukać ale wierzę, że "da się" uszkodzić. Jak każdy inny element. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi