Skocz do zawartości
  • 0

I warszawskie spotkanie jerkbait.pl - nowy artykuł

admin

Pytanie

Witam wszystkich serdecznie,

Chciałbym zapowiedzieć nowy artykuł z naszego wspólnego spotkania, które odbyło się 04.01.2006 w sklepie Jerk. Dzisiaj zmieniam troszkę formułę zapowiedzi - by nie było rutyny :mellow:. Publikacja nastąpi jutro o godzinie 10.00.

Przy okazji zapowiem również następny artykuł. W poniedziałek, również o 10.00 wyjdzie na świat relację z tarków Musky Show, która odbyła się w USA. Tam znajdziecie odpowiedź z kim nasz przyjaciel Jerry się obściskuje :mellow:. Będzie na co popatrzeć!

Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego oczekiwania

Remek

20 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Relacja gitara, a samo spotkanie live pewnie jeszcze lepiej. Zaluje ze niestety miszkam tak daleko od W-wy, ale mam nadzieje ze kiedys sie uda i przybede :mellow:

Fajnie remek jak pod zdjeciami bylby opis kto jest kto - oczywiscie ksywa z forum...chociaz z drugiej strony niektorzy mogli by sobie tego nie zyczyc.... :unsure:

Pozdro shad

• 0

Remek, nad tematem zlotu to juz mysle intensywnie i mam nadzieje ze sie uda...przynajmniej bede sie staral przybyc :mellow: .

Jak sam zreszta wiesz to jestem narazie na etapie doboru sprzetu, ale juz sie zakochalem i mysle ze tak zostanie .

Swoja droga to mam nadzieje, ze jeszcze cos skrobniesz o tym rajdzie po sklepach, bo jestem niezmiernie ciekawy cos tam wypatrzyl

Pozdro shad

• 0

Shad, zaczynając od zlotu ... to myślę, że po tym co zobaczysz i usłyszysz zakochasz się w castingu na dobre. Na pewno pokażemy Ci jego dobre i ciemne strony a w efekcie dorzucisz do swojego arsenału jakąś rozsądną wędkę castingową np. do połowu szczupaków.

Jeśli chodzi o rajd ... cierpliwości. Pozostały jeszcze dwa sklepy do odwiedzenia, robimy je jeszcze w tym tygodniu i raporcik otrzymasz. Gwarantuję!

Pozdrawiam

Remek

• 0

13 stycznia 2005 odwiediłem Pawła i Sławka w Warszawie, zaproponowali mi współpracę - Dziękuje za zaufanie ! Wymyśliliśmy sklep i lokal gastronomiczny w takim stylu aby nie było zbytniego przepychu. W lokalu, będzie salonka dla VIPów, ale zanim się do niej wejdzie, trzeba bedzie na ścianie złożyć autograf, ku pamięci. Na parapetówkę to ja się pisze !

Spotkanie Forumowiczów - bardzo się czieszę, że dane Wam było się spotkać ! WOW część kolegów była w gariniturach - brawo !

Pozdrawiam

• 0

Moge tylko potwierdzic, ze spotkanie bylo w bardzo dobrej atmosferze i z licznym udzialem forumowiczow. Przyniesiono mase sprzetu, tak ze wszystkiego osobiscie nie zdolalem obejrzec...

Przychylam sie do opinii o sklepie Jerk, ponadto, ze jest on dobrze zaopatrzony w sprzet (w tym perelki wedzisk i kolowrotkow niedostepne gdzie indziej), to jego wlasciciele maja po prostu diametralnie inne podejscie niz gdzie indziej, sprawiajace ze ludzie do tego sklepu beda wracali.

Niewatpliwym atutem sklepu bedzie kawiarenka.....bylismy niedawno z Friko i widac bylo, ze prace nad ukonczeniem wra...

Nie bez znaczenia tez jest fakt, ze Jerk miesci sie tam, gdzie od poczatkow ery nowozytniej :D znajdowal sie sklep wedkarski, a wedkarze, czesto z bardzo odleglych miejsc potrafili sie w tych okolicach spotykac...

Bedzie kawiarenka - bedzie gdzie urzadzac spotkania.

Pozdro

Gumo

• 0

Dokładnie tak było jak to opisał @Remas.

Atmosfera była wspaniała! :D

Zresztą ilość przybyłych osób była jak do tej pory największa.

Aby tak dalej i aby nasze grono powiększało się coraz bardziej! :D

Jeszcze raz podziękowania dla chłopaków z Jerka.

• 0

Jestem pod wrażeniem, zarówo artykułu jak i spotkania. :lol:

Bardzo się cieszę, że tak fajnie spędziliście czas. :mellow:

Jestem OGROMNIE zaskoczony efektami pracy Remka i Jego drużyny, atmosfery, wiedzy i fachowości.

A to dopiero początek :mellow:

PS

A ja dopnę swego i salonka dla Vipów będzie się nazywała Komanczówka, ku chwale Matki Wszystkich Wędkarzy (chłopaki wcale nie protestują).

:mellow: :lol: :mellow: