wojciiech Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Gdzie nie szukam - tam główki w rozmiarze haka 1 mają max 7 gram. Macie może namiar na 10 gramowe?No i najlepiej bez kołnierzy. Z góry dzięki za wszelkie tropy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Dragon robi v pointy do conajmniej 17g uzywalem 10 i 15g niedawno kupilem bodaj 17.5 na glowce pisze 17. Do tego sa strasznie mocne kilka metrowek w zeszlym roku na nie wyjalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 No niestety - V-pointy w rozmiarze 1 znalazłem max 5,5 g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Zerknij na ofertę Musagi, mają 10gr na bardzo dobrych hakach Sasame. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Zerknij na ofertę Musagi, mają 10gr na bardzo dobrych hakach Sasame. Ha, mają jedynki na 8,5 i 10 gram.Wprawdzie dychy z kołnierzem - ale trudno. Dzięki za cenną informację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Fox Rage ma 10 na jedynkach bez kołnierza.http://www.foxrage.com/product.php?section=13&product=9&catalogue=5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Witam, mogę wykonać dla Ciebie główki 10g na haku 1 co prawda z kołnierzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 używam czasem takich , kupowałem w Pirani ,mają Stepanowa i Mustada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Mea culpa. 1/0 ale pasuja do gumek 5cm. Ps myslales o ciezarku z uszkami i haku na agrafce? Ja tak zrobilem glowki 20g do gumek moze 3cm takich jak na teczaki do spirbulino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) A co za problem usunąć kołnierz cążkami??? Ołów wyjątkowo łatwo zerwać bo jest miękki.. Edytowane 14 Lutego 2014 przez Majo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi