Skocz do zawartości

Złoto Justyny Kowalczyk

Krzysiek_W

Rekomendowane odpowiedzi

Cóż powiedzieć? Właściwie brak słów. Super galaktyczny medal. :D  Dziękujemy Pani Justyno!!!

Jednocześnie wyrazy głębokiej pogardy, dla Hien które mają czelność zwać siebie dziennikarzami. Jesteście doprawdy Gnidami, których najcięższą walką życiową może być walka z nadwagą.  

• Like 5

Jestem fanem Justyny i przy każdym jej biegu trzymam za nią kciuki.
Dziewczyna ciężko pracuje przez cały rok na swoje sukcesy.

Drugi medal olimpijski to już osiągnięcie - BRAWO!

Ale ja pytam co po Justynie ?
Po naszym orle Adamie, scheda została przejęta i mamy dobrą grupę skoczków - a co dalej z biegami <_< ?. Czy jest ktoś kto zastąpi naszą Królową Śniegu ?

Justysia to takie nasze dobro narodowe!

Można kurrrcze można ???? Jest kosmiczna!!!!

Pięknie zatkała "gęby" wszystkim pseudo: -znawcom, -trenerom, -pismakom...heh nawet taki mistrz jak RK niepotrzebnie się udzielał.

BRAWO BRAWO BRAWO!!

Oj zatkała, zatkała szczególnie mistrzowi Korzeniowskiemu :D

d89bbc444e59809ac576478fe734f00a.gif

A o co chodzi z tymi "pismakami"?

Chodzi o opinie, które zaczęły być wygłaszane już po rezygnacji ze startu w "Tour de Ski", a potem po pierwszym nieudanym starcie w Soczi. Nazwiska można sobie wygooglać. Co do RK, to jest multimedalistą, ale laurkę komentatora to niepotrzebnie sobie wystawił. 

Wygląda na to że nie było " pompy " a była "lipa" i MARIAN z Norwegii dał du....... , natomiast  NASZA SZKAPA pociągnęła wagoniki niczym ŁYSEK z pokładu IDY .Trza powiedzieć że porządna z niej dziewucha. ;)

Edytowane przez miramar69

Nie uważam żeby nazywanie Justynę "Nasza Szkapa" było trafnym określeniem. Ale cóż są ludzie co zawsze jakąś szpilkę wbiją, nie potrafiąc szczerze się cieszyć z wielkiego sukcesu. Brawo Justysia!!! Jesteś Wielka!!! Nie musisz nic nikomu udowadniać. Wielki szacunek!!! :)  

• Like 1

...natomiast  NASZA SZKAPA pociągnęła wagoniki niczym ŁYSEK z pokładu IDY .Trza powiedzieć że porządna z niej dziewucha. ;)

My Polacy jesteśmy jednak maleńcy duchem.

Trudno mi pojąć skąd w nas taki brak szacunku dla osób godnie reprezentujących barwy tego kraju.

Może jednak czasami warto zastanowić się zanim coś się palnie  <_<.

• Like 3

Gdy zapytano Marit BJOERGEN co myśli o Justynie jako o człowieku, który pomimo tylu ciosów w nią,kontuzji itp. potrafiła się podnieść i zdobyć złoto

-zacytowała sławnego rosyjskiego boksera IWANA DRAGO,który się naparzał z samym Rockim Balboą

TO NIE JEST CZŁOWIEK,TO KAWAŁEK ŻELAZA. :D

BRAWO JUSTYNA!!!!!!!!!!

• Like 1

Marianowi nawet astma nie pomogła :)

10 klocków z pękniętą kością,SZACUN.

Kto nie wie ,to do końca nie doceni.Grając w siatę w pierwszym secie ligowego meczu ,kolega z drużyny skasował mi 3 palce,(dwa wybite ,jeden złamany),jak po bloku rzuciłem się do kiwki,wjechał mi kolanem.Plastrem na sztywno +pół butli chlorku azotu.Jakoś do końca meczu dociągnołem ,choć po każdym bloku czy ataku miałem łzy w oczach.Ale tu gra 6-ciu ,a ona walczyła sama z sobą i całe szczęście ze zgrają niedowiarków.

Edytowane przez Dąbek 111

Przepraszam urażonych patriotów i nadmienię że nie było moim zamysłem zadrwienie z Niej i jej osiagnięć. 

Też cieszę sie z wygranej jak Wy i to podwójnie. Dlatego podwójnie - bo nie lubię cholernie MARIANA z Norwegi.

Co do jezyka jakim to napisałem powiem że posłużyłem się nim w sposób w jaki Ona sama mówi o sobie i używa.  ;)

Edytowane przez miramar69

Jak Zimoch z radiowej jedynki  przez bite 5 minut wrzeszczał do mikrofonu przekazując poczynania  Justyny to było coś niesamowitego, on i ona. Bardzo lubię jego sposób komentowania,stoję wtedy jak wryty.  Co do Justyny to pokazała wszystkim  swoją siłę i hart ducha.Szczerze jej gratuluje tego sukcesu, życzę oczywiście następnych i niech ci wszyscy "życzliwi" wreszcie dadzą jej "święty spokój".