Acho Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 (edytowane) Znalazłem w swoich starych zasobach kilka ciekawych przynęt, dwie sztuki jeszcze oryginalnie zapakowane, prosto z fabryki Polsping-u . Były tam również pozostałe wahadełka i woblerki. Może któryś z kolegów pomoże mi rozwiązać zagadkę, kto może być twórcą tych przynęt(głównie chodzi o wobki)? Edytowane 13 Lutego 2014 przez Acho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Łza się w oku kręci ;-)Co ciekawe te Algi były zabójczo skuteczne, a może to ryb było wtedy więcej ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Chyba raczej to drugie. Mam jeszcze sporo Esek Polspingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 mam takie 3 algi i czasem coś się złapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk48 Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 A ja urwałem moją ostatnią Alge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Ta złota z czerwonym paskiem to raczej zza wschodniej granicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgadza się złota to na bank ruksa, miałem kiedyś taką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 A ojciec kiedyś pracował w polspingu, wiadra tego żelastwa się po chałupie przewalały. A ja dziś sam muszę kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Woblery dwa od góry z lewej kolumny mogą być Marka Kaczówki. Reszta nic mi nie przypomina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 @pepso: Nie tylko wtedy, dalej są dni, że żelastwa się nie przebije innymi przynętami, choćby się stawało na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracek Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Pogadajcie z Wojti80 on to dopiero ma kolekcję tych wahadełek cała tablica korkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 @pepso: Nie tylko wtedy, dalej są dni, że żelastwa się nie przebije innymi przynętami, choćby się stawało na głowie Wiem , wiem.....Żałuję nawet, że w tamtych czasach nie zwracałem uwagi np na takiego Gnoma "0" (nawet nie wiem czy takie wtedy były).Z drugiej strony , po co mi było zerkać w inne strony skoro na Algę 2 łowiło się wszystko od 25 do 85 cm (okonie i szczupaki) na stawach w centrum aglomeracji śląskiej.Teraz wahadłówki bywają "wyrafinowane", kiedyś to była codzienność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi