HutaGryfia Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 ostatni raz kupuję używany kołowrotek w lombardzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Kup nowe body, koszt nie powinien przekroczyć 100zl… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HutaGryfia Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 (edytowane) Zamówiłem, dokładnie 69zl , już w częściach mam zamówione 200 zł. Macie jakiś pomysł jak odkręcić tą śrubę, po całym main shaft assembly (niewiem jak po polsku nazwać) jest lekko wygięty, niewiem jakim cudem mi się piniona udało wyciągnąć... Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Edytowane 30 Sierpnia 2022 przez HutaGryfia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadi Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Spróbuj podgrzać zapalniczką. Powinno puścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybkaWoleju Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 A po co rozkrecać, kupujesz nową ośkę a ona jest już ze sliderem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HutaGryfia Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Też mam zmówiony ale nie wiedziałem że będzie odrazu z wodzikiem. Niestety podgrzewanie nic nie dało... Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybkaWoleju Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Slider to nie wodzik, wodzik to widzik jest montowany z tulejką w oscillation slider i pracuje w wałku worm shaft. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Spadł na szpulę i pękło body i zgięciu uległ slider… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HutaGryfia Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Pewnie tak było, sądzicie że ta część będzie razem z main shaftem Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Pewnie tak było, sądzicie że ta część będzie razem z main shaftem Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu TapatalkaDostaniesz dokładnie to co jest na Twojej fotce. Oś główną razem z wózkiem wodzika. Nie kombinuj z rozkręcaniem tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HutaGryfia Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Dostaniesz dokładnie to co jest na Twojej fotce. Oś główną razem z wózkiem wodzika. Nie kombinuj z rozkręcaniem tego.Dzięki wielkie, ogólnie to chciałem już podjąć próby rozwiercenia tej śrubki dremlem bo próbowałem wszystkiego. Oraz za polskie nazwy. Pewnie jeszcze nieraz napiszę prosząc o poradę Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Panowie, gdzie mogę dostać podkładki regulacyjne pod wormshafta od tyłu i pod pinion od strony dolnej do shimano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HutaGryfia Opublikowano 1 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Ja zamówiłem zestaw z Ali 0,1mm grubosci ze stali nierdzewnej dam znać czy przyszly ok. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 1 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Jeśli nie będę miał innej alternatywy to też zamówię na Ali. Dzięki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HutaGryfia Opublikowano 1 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Wracam z kolejna prośbą, tym razem do jakiegoś użytkownika stradica ci4+ 4000'16. Będę potrzebował sfabrykować część RD17680 widoczna na zdjęciu. Może znajdzie się jakaś dobra dusza i mi powie jaki ma wymiar i z czego jest zrobiona Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 2 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Hej. Gdyby ktoś szukał sklepu z kompletami łożysk do poszczególnych modeli, to ten że zdjęcia. Cenowo jest, jak jest i trzeba liczyć cło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 2 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 A to są oryginalne łożyska, takie jak w poszczególnych modelach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 2 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Tak jest napisane .Można też wybrać wersję w ceramikach . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Welik Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Mam pytanie , poleci ktoś osobę której mógłbym oddać na serwis Daiwe Lexe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matysznak Opublikowano 9 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Mam pytanie , poleci ktoś osobę której mógłbym oddać na serwis Daiwe Lexe ?Rafał Malinowski aka Spigot. Tylko to nie Wuwu-a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 9 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Mam pytanie , poleci ktoś osobę której mógłbym oddać na serwis Daiwe Lexe ?Sparta Rods ,Łukasz powinien Ci to ogarnąć ładnie.,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Panowie, czy ktoś kupował części w tym sklepie...? Wysyłają do Polski...? Bo strona tylko po niemiecku jest... Potrzebowałbym 2 takie sety : https://www.bac-shop.de/angelrollen/ersatzteile-angelrollen/getriebeteile-oscillation-teile-sets-fuer-shimano-angelrollen/gear-set-getriebe-set-fuer-shimano-stradic-ci4-2500-fb-c3000-fb-sustain-2500-fi-ultegra-2500-fb-c3000-fb.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HutaGryfia Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Z tego co wyczytałem wysyłka poza Niemcy nie wchodzi w grę. Jedyne co można to zamawiać z krajów UE ale z wysyłką na adres w Niemczech. "Shipping abroad is not offered. Orders from the EU member states can be sent to a German delivery address" Sam zmówiłem całkiem sporo części z Mefisto ale jeszcze nie przyszły:( Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Wolałem nie ufać tłumaczowi google i zapytać czy ktoś z Was miał coś z tym sklepem Całe sety są...ale cena trochę zaporowa...nie wiem czy nie pora zapukać na plat.co.jp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 A nie łatwiej zapytać w sklepie, który sprzedaje Shimano? U mnie w mieście nie ma problemu z zamawianiem części do europejskich modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi