Grzesiek Opublikowano 7 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Jest dokładnie tak, jak pisze Neronhell. Na Allegro, ani tych exage'ów ani super'ów z podwójną korbką nie ma (nie mowię o baitrunnerach), a nowych białych stradic'ów jest raptem 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 7 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 (edytowane) Proponuje zadzwonić i sprawdzić dostępność w tym sklepie. Połowa, (jak nie więcej) ofert jest niedostępna.Nie chciałem nikogo wprowadzić w błąd. Czyli sytuacja, jak w fishing-mart stacjonarnym. Na stanie np. całe 6 sztuk woblerów strike-pro. Edytowane 7 Października 2022 przez Kokosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 8 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Po co produkować coś co się nie sprzedaje. Taka tajemnica shimano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Koza Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Witam, poszukuje knob do Twinpowera 4000FC, ktoś coś ? Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 29 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Uderzaj w sprawie wędki do https://www.fishingcenter.com.pl/kontaktHubert serwis - ja u " Spigot " od kilku lat, nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Do kołowrotka polecam również "Spigota" , a o kijek podpytał bym Emila @TTT. O ile dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinus Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Uderzaj w sprawie wędki do https://www.fishingcenter.com.pl/kontaktHubert serwis - ja u " Spigot " od kilku lat, nie narzekam Dziękuję za info. Napisałem już do nich emaila. Fishing Center robi tylko serwisy swoich zrobionych wędek + nowe. Tak Pan Ireneusz mi odpisał na zapytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinus Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Do kołowrotka polecam również "Spigota" , a o kijek podpytał bym Emila @TTT. O ile dobrze pamiętam.Mogę prosić o jakiś namiar tel. email ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polifem8 Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Rafał Spigot jest na forum pod nickiem SPMR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinus Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Rafał Spigot jest na forum pod nickiem SPMR.Dziękuję. Już napisałem do niego. Pytałem o kontakt do Pana Emila@TTT . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Mogę prosić o jakiś namiar tel. email ?TTT. To nick użytkownika tego forum, jest aktywny więc wystarczy się raczej odezwać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porucznikcolombo Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Witam czy może ktoś pomóc? Rozsypała mi się łożysko oporowe w vanfordzie.... Jak prawidłowo ułożyć sprężynki ? I poprawnie złożyć całe łożysko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezcez7 Opublikowano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Witam czy może ktoś pomóc? Rozsypała mi się łożysko oporowe w vanfordzie.... Jak prawidłowo ułożyć sprężynki ? I poprawnie złożyć całe łożysko.https://www.youtube.com/watch?v=YDKux3KybBE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaone Opublikowano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Witam czy może ktoś pomóc? Rozsypała mi się łożysko oporowe w vanfordzie.... Jak prawidłowo ułożyć sprężynki ? I poprawnie złożyć całe łożysko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porucznikcolombo Opublikowano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porucznikcolombo Opublikowano 7 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Witam serdecznie Ultegra 2500 HG 2021 Stuka podczas podbijania przynęt. Więc stąd moje pytanie , gdyż wydaje mi się , że stuki dochodzą z worma. Czy można to jakoś zniwelować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadi Opublikowano 7 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Jeżeli jest luz na wormie a pewnie jest. To można próbować go zredukować podkładkami. Bodajże ich rozmiar to 3x6 a grubość to już zależna o ile chcemy zmniejszyć luz. Mam takie podkładki ale bodajże mają 0.3mm grubości.Jeżeli stuka luz między kołem głównym a pinionem to też można próbować go zmniejszyć, ale tutaj to już spece używają kosmicznych grubości nawet 0.05mm. lub cieńszych. Takie też mam ale niestety tylko 0.1mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porucznikcolombo Opublikowano 7 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Dziękuję serdecznie , za konkretną podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 14 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 U mnie też po zakupie nowej ultegry rozmiar 2000 przy podbijaniu główki 3-4 g stukał więc mlynek odesłałem na serwis w opisie naprawy zredukowano luz ale nie napisali gdzie mimo to stukał dalej , sprzedałem i kupiłem stradica problem minal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 W wątku o TP2020 kolega @przemo_w napisał, że knob od Stellki FJ jest mega wygodny. Czy ten knob podejdzie do Stradic FL i Vanforda w rozmiarach 4000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Pasuje. Tylko musisz kupić kompletny knob z tą rurką plastikową, która jest w środku.Każdy knob typ A pasuje zamiennie od roz 1000 do 5000. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BraWo Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Cześć Posiadam kołowrotek Shimano Sephia C3000S Ci4+... chciałbym go oddać komuś zaufanemu do przeserwisowania. Kołowrotek nigdy nie był rozkręcany ani smarowany i pracował tylko w UL micro przynętach ale czuję już przy obrotówce nr. 1 pod prąd, że masła w maśle juz nie ma... I tak przed sezonem pasowało by go dobrze przejrzeć. Kołowrotek jest moim ulubionym ( przepiękny czarno bordowy lakier) to moje oczko w głowie Dajcie proszę namiary na sprawdzonego fachmana Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porucznikcolombo Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Cześć Posiadam kołowrotek Shimano Sephia C3000S Ci4+... chciałbym go oddać komuś zaufanemu do przeserwisowania. Kołowrotek nigdy nie był rozkręcany ani smarowany i pracował tylko w UL micro przynętach ale czuję już przy obrotówce nr. 1 pod prąd, że masła w maśle juz nie ma... I tak przed sezonem pasowało by go dobrze przejrzeć. Kołowrotek jest moim ulubionym ( przepiękny czarno bordowy lakier) to moje oczko w głowie Dajcie proszę namiary na sprawdzonego fachmana Pozdrawiam Przemysław Grobelny podobno najlepszy Spigot też ogarnia Przybytek Hanys Palony Janek Serwis Warszawa Na FB ich znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Przemysław Grobelny podobno najlepszy Spigot też ogarnia Przybytek Hanys Palony Janek Serwis Warszawa Na FB ich znajdziesz.Z tym najlepszym to się trochę zagalopowałeś... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Nie oceniam ich pracy.Tylko śmiać mi się chce z tych filmików gdzie kręcą młynkami bez szpul pokazując jak to super serwis poczynili :-)Panowie młynków używa się ze szpulą no ale....ze szpulą korbka nie będzie tak pięknie opadała he he :-) i nie będzie się czym popisać.Ps. Czytam te regulaminy i... wychodzi mi że 70% młynków nie można oddać na serwis bo np młynek ma przełożenie XG :-)Nie rozkminiam pewnych rzeczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi