przemow Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 To nie kwiaty a tylko zbanowany @albatros/ @nara/@norbertkrakow .....teraz @szczupak1 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamerhed Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Witam!Nabyłem ostatnio nowego stradica 1000hg,chciałbym to lekko dosmarować.Czy są się to zrobić bez wielkiego rozkręcania?Nie widzę portów do smaru tak jak miały poprzednie konstrukcje.No i pytanie czy w ogóle smarować teraz czy połowić i dopiero po sezonie? Co najmniej zajrzyj do srodka, ale jak juz zajrzysz to pewnie nasmarujesz Moj egzemplarz w ogole nie mial smaru na przekladni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Mam prośbę, jak będziesz wychodził na dwór, to załóż czapeczkę, bo już słońce mocniej przygrzewa.Żebyś się nie zdziwił, a i reszta także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Żebyś się nie zdziwił, a i reszta także. strach się bać, wybacz @albatrosie @nara @norbertkrakow @szczupak1 bo nie wiem jak się do ciebie zwracać, pogubiłem się, wybacz nam wszystkim , może jakąś stelle millenium ci damy w ramach rekompensaty ? bo teraz nie będę mógł zasnąć w tym wielkim lęku , każda skoda jaką zobaczę na drodze będzie mroziła krew w moich żyłach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Normalnie strach się bać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) Dla ciekawskich :-)Każdy knob Shimano ma w środku plastik.Fotki gały od SW. Oblana byla ok 3 mm gumą :-)"I" knoby i piankowce mają plastikową rurkę. Edytowane 13 Marca 2017 przez przemo_w 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Przemek, rozebrales "galę" z myślą o stworzeniu bardziej ergonomicznego knoba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Z korkogumy będzie :-) taki bardziej "ludzki".Pokleję plasterki, na wiertarce oszlifuje i przykleję do tej tulejki. Problem mały z zatyczką może być ale z kołka meblowego utnę ,papierem ściernym do kultury doprowadzę i będzie idealnie :-)Gra nie warta " świeczki" bo trochę dłubaniny z tym będzie ale knob będzie jedyny taki :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek gliwice Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Panowie moje pytanie do kogo sprawdzonego warto oddać swojego tp11 na smarowanie ?Kto to wykona prawidłowo według Was ?Co myślicie serwisie shimano polska ? Edytowane 17 Marca 2017 przez radek gliwice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Chłopaki mam takie pytanie... potrzebował bym uszczelkę rotora do biomka 98' ,czy można takie coś gdzieś w ogóle dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Chłopaki mam takie pytanie... potrzebował bym uszczelkę rotora do biomka 98' ,czy można takie coś gdzieś w ogóle dostać?Ciężki temat, pytałeś Mefiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 nie pytałem ale zapytam chociaż raczej wątpię w znalezienie chyba że z demobilu u kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Mam pomysła????Podaj średnice miejsca w którym siedzi ten uszczelniacz.Czyli poprostu średnicę uszczelniacza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Mam pomysłaPodaj średnice miejsca w którym siedzi ten uszczelniacz.Czyli poprostu średnicę uszczelniacza...Arek czy masz takiego pomysła jak ja? Dobrać średnicę rury gumowej np. od chłodzenia w samochodzie i przyciąć .Uszczelka jest okrągła ale kwadrat- więc kwadrat uzyskasz. Tylko najgorsze to dobranie odpowiedniego węża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Nie chce mi sie bawić w druciarstwo.Jeśli nie znajde orginału to będzie bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Ja myślałem Józku o uszczelniaczach z zacisków hamulcowych- konkretnie-uszczelniacz tłoczka w zacisku.Kształt przekroju mają identyczny jak oryginalny uszczelniacz.Są produkowane z samej gumy, bez żadnych zbrojeń.Tylko trzeba poprostu wymierzyć jakiej średnicy potrzebny jest ten uszczelniacz. Wydaje mi się, że odpowiednio dobrany średnicowo uszczelniacz to żadne druciarstwo... Edytowane 17 Marca 2017 przez Arek X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Jest w tym jakis pomysł. Ale grubość może mieć też znaczenie.Przyjrze sie temu bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Panowie moje pytanie do kogo sprawdzonego warto oddać swojego tp11 na smarowanie ?Kto to wykona prawidłowo według Was ?Co myślicie serwisie shimano polska ?Odezwij się do p.Leśniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Arku pomysł przedni, tylko dobrać takie gumki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek gliwice Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Odezwij się do p.LeśniakaJuż korzystałem i podziękuje.Szukam fachowca. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Ja mogę polecić Łukasza @nieaktywny... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 A ja Pana Leśniaka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Już korzystałem i podziękuje.Szukam fachowca.Możesz to rozwinąć co było nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek gliwice Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Możesz to rozwinąć co było nie tak.Nie chciał bym nikomu psuć renomy i poruszać tematu.Po prostu nie byłem zadowolony z pracy kołowrotka po wykonaniu usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 (edytowane) Czemu do Shimano nie wyślesz? Edytowane 18 Marca 2017 przez przemo_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi