Kokosz Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Myślę że raczej ciężko im będzie użyć argumentów mocniejszych niż miliony sprawnych maszyn latających na chińczykachLatać sobie mogą, byle nie w solance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Sorry za brak czasu ale mam teraz Sajgon i ogromny deficyt wolnego czasu. Tu pierwszy cukierek po sieradzkim królu podkładek , turek force , źle złożony a mianowicie tulejka dystansowa zamiast na tylnie lozysko była wciśnięta z przodu przez co cały kosz wodzika blokował się na niej w dolnym położeniu szpuli , dodatkowo łożyska szumią , chyba były wymyte w benzynie i nasmarowane czymś tam , obudowa wodzika pęknięta przez za mocne dokręcenie śruby , nakrętka rotora obciosana siekierą chyba no i oczywiście najlepsza metoda na problem czyli smaru pod korek chyba z towotnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 i jeszcze kilka cukierasków z ostatniego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Sorry za brak czasu ale mam teraz Sajgon i ogromny deficyt wolnego czasu. Tu pierwszy cukierek po sieradzkim królu podkładek , turek force , źle złożony a mianowicie tulejka dystansowa zamiast na tylnie lozysko była wciśnięta z przodu przez co cały kosz wodzika blokował się na niej w dolnym położeniu szpuli , dodatkowo łożyska szumią , chyba były wymyte w benzynie i nasmarowane czymś tam , obudowa wodzika pęknięta przez za mocne dokręcenie śruby , nakrętka rotora obciosana siekierą chyba no i oczywiście najlepsza metoda na problem czyli smaru pod korek chyba z towotnicy.Odliczamy do pojawienia się multikontowców :-)))) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Cyk,cyk,cyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Odliczamy do pojawienia się multikontowców :-))))chyba im zatkało kakao, z wrazenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 (edytowane) Masz dowód, że to kołowrotki po jego serwisie? Edytowane 22 Lutego 2018 przez fish28 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 jw. jakieś dowody że to jego robota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 (edytowane) Force jest po nim , myślę że właściciel się wypowie. Wrócę z Francji wstawię następne młynki bo będę miał więcej czasu na swoje grzebanie. Edytowane 22 Lutego 2018 przez Profil_Nieaktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JKarp Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Force jest po nim , myślę że właściciel się wypowie. Wrócę z Francji wstawię następne młynki bo będę miał więcej czasu na swoje grzebanie.Zawsze można rozkręcić po Przemku kołowortek, coś tam popsuć, nawalić jakiegoś g...zamaist dobrego smaru i pisać bzdury. Podaj swoje dane ?Myślę, że gdyby coś było nie tak z serwisem to istnieje wiele innych sposobów na pokazanie prawdy i dochodzenia za popsuty sprzęt. Na pewno nie należy do nich pisanie z fack konta na portalu.JKarp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Force jest po nim , myślę że właściciel się wypowie. Wrócę z Francji wstawię następne młynki bo będę miał więcej czasu na swoje grzebanie. Skoro Przemek widział zdjęcia na JB tzn.że ma konto aktywne lub nowe.To może się sam wypowie na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 (edytowane) Zawsze można rozkręcić po Przemku kołowortek, coś tam popsuć, nawalić jakiegoś g...zamaist dobrego smaru i pisać bzdury. Podaj swoje dane ?Myślę, że gdyby coś było nie tak z serwisem to istnieje wiele innych sposobów na pokazanie prawdy i dochodzenia za popsuty sprzęt. Na pewno nie należy do nich pisanie z fack konta na portalu.JKarpWitamy witamy :-)A nie mówiłem że się zaraz pojawią :-)To samo wytłumaczenie jak zawsze....Od maja Łukasza serwis ruszy pełną parą to dopiero niektórych zaboli :-))) Edytowane 22 Lutego 2018 przez przemo_w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JKarp Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Witamy witamy :-)A nie mówiłem że się zaraz pojawią :-)To samo wytłumaczenie jak zawsze....Od maja Łukasza serwis ruszy pełną parą to dopiero niektórych zaboli :-)))Mam głęboko w d...co mówiłeś. Konto nie jest fackiem. Moje dane są prawdziwe. A teraz panowie podajcie swoje prawdziwe dane ? Podeślę swoje maszynki na serwis a potem po swojemu je poprawię i napiszę, że to wasza robota. Chciałbyś takiej konkurencji? Klientów się zdobywa rzetelnością i graniem w otwarte karty a nie pisaniem głupot po internetach.Czy myślisz ( o ile w ogóle ale śmiem twierdzić po tej zagrywce, że nie za bardzo ), że jesli komuś by tak zepsuto kołowrotek jak pokazujecie to by odpuścił? Nie opisałby tego choćby na FB ? JKarp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Nie opisze nikt na fb bo jak próbowali to wpisy znikały..i były blokowane....Popatrz akurat dziś trafiłeś na jb :-))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Prześledź zasoby jerka a znajdziesz parę kwiatków poserwisowych po hunterze.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Mam głęboko w d...co mówiłeś. Konto nie jest fackiem. Moje dane są prawdziwe. A teraz panowie podajcie swoje prawdziwe dane ? Podeślę swoje maszynki na serwis a potem po swojemu je poprawię i napiszę, że to wasza robota. Chciałbyś takiej konkurencji? Klientów się zdobywa rzetelnością i graniem w otwarte karty a nie pisaniem głupot po internetach.Czy myślisz ( o ile w ogóle ale śmiem twierdzić po tej zagrywce, że nie za bardzo ), że jesli komuś by tak zepsuto kołowrotek jak pokazujecie to by odpuścił? Nie opisałby tego choćby na FB ? JKarpMi niestety "popsuł"i nie robiłem z tego afery.Ale to był pierwszy i ostatni raz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Mi niestety "popsuł"i nie robiłem z tego afery.Ale to był pierwszy i ostatni raz... I tyle wystarczy żeby pozew miedzy bajki wsadzić....Wystarczy jedna! pokrzywdzona osoba i plan runął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Profil nieaktywny właśnie zostałeś królem żenady 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Poza tym zawsze wystawia dowód na wykonanie usługi. Wystarczy pokazać fakturę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Poza tym zawsze wystawia dowód na wykonanie usługi. Wystarczy pokazać fakturę ...Tylko sama faktura nie wystarczy, bo ktoś może zrobić fotki przed serwisem a potem twierdzić że to jest kołowrotek po jego serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JKarp Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Nie opisze nikt na fb bo jak próbowali to wpisy znikały..i były blokowane....Popatrz akurat dziś trafiłeś na jb :-)))))Tia...Jakbym napisał na swojej tablicy wpis ciekawe jak go usunąć ? Oczywiście wcześniej blokuje się delikwenta i nawet nie wie, ze takie coś ma miejsce.No podaj dane ? Wstydzisz się?To, że dziś się rejestrowałem nie znaczy, że nie czytałem wcześniej.Uważam, że celowo rzucacie złe światło ale od tego Klientów nie przybędzie. Nie tak się zaczyna biznes ale wy tego nie wiecie i nie rozumiecie.JKarp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 I tyle wystarczy żeby pozew miedzy bajki wsadzić....Wystarczy jedna! pokrzywdzona osoba i plan runął...Nie myli się ten co nic nie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Nie myli się ten co nic nie robi. Masz racje. Tylko powinien umieć się do tego przyznać i poprawić.Szkoda tego wątku....starczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JKarp Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Mi niestety "popsuł"i nie robiłem z tego afery.Ale to był pierwszy i ostatni raz...Sławek a gadałeś z Przemkiem o tym? Jeśli nie gadałeś to po co teraz dorzucasz kamyczek ?Opiszę przypadek dość znamienny:Ktoś kupuje sygnałki za 3000 zł i ma pecha bo się coś z nimi dzieje. Cichutko wysyła na serwis, czeka grzecznie trzy miesiące na naprawę i jest OK. Nie krzyczy i nie rozpowiada, że za 3000 zł i się popsuły.Ktoś kupuje sygnałki za 450 zł. I też ma pecha... Wysyła na serwis a necie kręci burzę, że k... g... i nie poleca. To nic, że za 48 godzin ma sygnałki w domu... JKarp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 To jest temat serwis kołowrotków shimano, a nie miejsce do załatwiania spraw pomiędzy serwisantami.Od tej pory każdy wpis niedotyczący bezpośrednio tematu wątku będzie usuwany. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi