gooral Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 jak do tej pory samemu znalazlem 2 sklepy sprzedajace interesujacy mnie model SI w wersji "international" i jeden nie odpowiedzial a drugi odpisal, ze ma w nosie moje dutki i za granice nie wysyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojciech_B Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 jak możesz to podziel się linkami do sklepów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Radio shed czy shack? Strzelam z glowy wpisz sobie w google.ca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tete Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 spróbuj lebaron.ca. Mają to czego szukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 hmm "maja" tam jest link do amerykanskiej strony hb. wyslalem maila posmiejemy sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 redrik Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 www.thefishinhole.comwww.cabelas.cao jaki dokładnie model ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 598 ci hd si combo w fishinhole nie maja z cabelasa na 99% nie wysla poza usa/canade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nrt80 Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 598 ci hd si combo w fishinhole nie maja z cabelasa na 99% nie wysla poza usa/canade. http://www.forlessthanever.com/product.php?ASIN=B00927EVC0 tu pogadaj. irlandia bedzie problemem, bo zakupy do pl lataja polamerem, ale cabelas wysle echo do usa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 (edytowane) ech duzo kombinowania z ta kanada taki duzy kraj a sklepow netowych jakby malawo... chyba, ze by po francusku poszukac...le fishfindeur humminbordoux kupuje w usa na ebayu tylko mam nadzieje, ze wyrobie przed koncem marca z odbiorem.. Edytowane 21 Lutego 2014 przez gooral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 redrik Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 gooral jeśli chcesz to napisz dokładnie co cie interesuje to zobacze tutaj na miejscups na ebay przeważnie ma wersje nie international jak cos to szukaj z literka M na koncu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 juz byla wersja, ze maja miec 0 na poczatku w kodzie kreskowym (zabilem ciweka tej teorii) ktos inny pisal, ze ma pisac cxi a nie ci, ale to tez nie to teraz m 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Wersje International wszędzie i w Kanadzie i w całej Europie mają w oznaczeniu -1M . Modele dla europejskich dystrybutorów mają na obudowie (i na ekranie powitalnym ) cxi, Natomiast trafiałem w Kanadzie -1M ale ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gooral
jak do tej pory samemu znalazlem 2 sklepy sprzedajace interesujacy mnie model SI w wersji "international" i jeden nie odpowiedzial a drugi odpisal, ze ma w nosie moje dutki i za granice nie wysyla.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi