Tomas Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Dzięki.Te akurat mają około 7 cm,ale robię też podobne około 5 cm.Chociaż w tym roku zimą zrobiłem kilka większych pstrągówek,ale trochę inne kształty i akurat agresywnie pracujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgrabne Też lubię duże "pstrągówki", czasami te ryby wolą większy kęs. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 To tu mam jeszcze fotki innych pstrągóweczek agresywnie pracujących.Mam nadzieje,że w przyszły roku skuszą parę kropkowańców. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 No no... klasa sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 To tu mam jeszcze fotki innych pstrągóweczek agresywnie pracujących.Mam nadzieje,że w przyszły roku skuszą parę kropkowańców. Te też są ciekawe, jednak ja wole drobną pracę pstrągowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Mi się też wydawało,że drobniejsza praca jest lepsza,ale na takiej jednej pomorskiej rzeczce właśnie takie mocno pracujące się sprawdzają...i te woblerki są właśnie na tą rzeczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Mi się też wydawało,że drobniejsza praca jest lepsza,ale na takiej jednej pomorskiej rzeczce właśnie takie mocno pracujące się sprawdzają...i te woblerki są właśnie na tą rzeczkę.Są rzeki gdzie pstrągi lubią delikatną prace i na woblery z agresywną pracą można nie połowić..albo jest tak jak piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Dawno nie zaglądałem do tego wątku,nawet nie wiem na którą stronę spadł. Ale cały czas coś tam dłubię...Te "Bananki" ze zdjęcia tak kopią,że mało ręki nie urwą ."Moje"pstrągi je uwielbiają,a może nie cierpią,bo walą w nie z impetem... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Kiedyś zrobiłem bananka 4 cm, który był zgięty praktycznie w 90 stopni. Niesamowicie kosił klenie, pstrągi i okonie. Może sobie jakiegoś wystrugam A co do Twoich bananków to ten pierwszy najbardziej mi wpadł w oko, dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Dzięki za miłe słowo.Ten pierwszy też mi się podoba.Pierwszy raz zrobiłem takie malowanie,bo podobno na białe wobki pstrągi ostro łupią Ale nie byłbym sobą jakbym go nie maznął troszkę czarnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 A to dla odmiany woblerki delikatniej pracujące. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 12 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Jeszcze parę "Bananów" i trzeba się brać za inne wobki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Pięknie pomalowane te bananki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 13 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Dzięki.Najtańszy aerograf z allegro jeszcze daje radę,ale pora pomyśleć już o wymianie na inny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi