Skocz do zawartości
  • 0

Nie wytrzymałem- chwalę się

popper

Pytanie

Właśnie, chwalę się, choć pewnie nie jest specjalnie czym ale...właśnie kupiłem tubę. Pewnie wielu z Was już je ma.

Nic specjalnego, żadne wymyślne cudo.

A jednak, w stosunku do moich wcześniej używanych tub, z adaptowanych rur PCV i PE, jest to znaczący skok jakosciowy.

Nazywa się to to Bazuka ZERUST, f-my Flambeau, pozwala na bazpieczny transport i przechowanie, co najmniej 3 wędzisk o długości 7'0 (w opisie stoi, do nawet 221 cm).

Długo zwlekałem z tym zakupem. Teraz wiem, że nie warto było czekać. To naprawdę wygodne rozwiązanie, w przypadku transportu i przechowywania jednoskładów.

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

No popper :mellow:

Dobry zakup wedki beda bezpieczne ..ja uzywam bazuki od ok 5 lat i jeszcze nic złego mi sie z kijami nie stało a były paredziesiat godzin w lukach bagazowych.. :lol:

Z doswiadczenia polecam po za mała kłódeczką zamykająca wszystko na kluczyk przed nadaniem sprzetu drogą lotniczą na owiniecie tasma klejąca miejsca w którym tuba sie wychodzi z ,,siebie,, :lol: :lol:

Jak komus przyjdzie do głowy mały figiel z wyciagnieciem zawleczki mozemy miec z długosci 7' travelki ;)

• 0

Bardzo madrze, ja uzywam tej tuby od blisko 8 lat. Oblatalem z nia kilka razy Floryde, zaliczylem kilka innych podrozy autem i uzywam do tej pory. Wkladam do niej do 6 kijow i jest git. Radomado dobrze radzi odnosnie klodki, sam tez uzywam. Zawleczki sie pozbylem bo troche zachaczala i faktycznie mozna ja latwo zglubic (zwalszcza przy podrozach samolotem) Zamiast tego na stale zalozylem gruby plastikowy pasek zaciskowy ktory mi dobrze sluzy juz przez kilka lat. Dobry zakup!