Skin Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Witam! Jako, że zamierzam złożyć jakiś zestaw do rzucania przynętami 5-15gr miałem sie zdecydować na Curado 101D.Ale przed chwilą wpadła mi w oko spora promocja multika Quantum Tour Edition na Cabela's. Czy miał z nim ktoś do czynienia? - czy nadaje się on do miotania przynętami 5-15gr? Czy lepiej pozostać przy 101D? PozdrawiamSkin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Mnie przez ręce przeszedł gdzieś ten Quantum. Z tego co pamiętam 5g to dla niego bardzo mało. Moim zdaniem Curado będzie o wiele lepszy. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Aha, wielkie dzięki za rozwianie wątpliwości. A jeszcze takie małe pytanko, do jakiej wagi przynęt moge używać 101D żeby go nie męczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 To co napisałeś 5-15g jest ok. Ze spokojem można nawet i 30g. Później to już warto kupić coś mocniejszego. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Aha, dzięki. Ja Curado będę machał tak 5-15gr, do mocniejszych zadań mam Revo SC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi