patryk48 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Witam znalezłem w domu stary muchowy (tak mi się wydaje) kołowrotek. Jest na nim tylko napis ,,Libelle". Jest on coś wart, czy lepiej zostawić go sobie dla ozdoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Pewnie ma wartość sentymentalną, ja ostatnio odnawiałem podobny kołowrotek tylko że Shakespeare 2530 http://jerkbait.pl/topic/24446-stara-miłość-nie-rdzewieje-czyli-nowe-wcielenie-starych-i-nie-tylko-zabawek/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk48 Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 A ile mógłbym za niego dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk48 Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Powie mi ktoś za ile mogę sprzedać ten kołowrotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Ja taki oddałem kuzynów za darmo. Ale widziałem taki na allegro... wartość wg mnie to trzy piwa .... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Powie mi ktoś za ile mogę sprzedać ten kołowrotek?Nie pytaj za ile go mozesz sprzedac lecz za ile ktos go kupi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Ja z nim w wieku 8 lat chodziłem na spławik z glicha na haczyku ze szpilki i spławiku z korka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) ... na haczyku ze szpilki i spławiku z korkaczytając tego posta przypomniałem sobie jak wyginałem młotkiem gwoździki na balkonie z myślą o wielkiej wyprawie na ryby,zastanawiam się teraz kiedy i skąd to wędkarstwo mi się wzięło skoro nikt w rodzinie wędkarzem nie był,a miałem w okolicach 7 lat i żadnego wędkarskiego programu w telewizji sobie nie przypominam Edytowane 13 Marca 2014 przez Panek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 .... i żadnego wędkarskiego programu w telewizji sobie nie przypominam Bolek i Lolek często łowili ryby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi