Wawrzek Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) Hej wszystkim! Chciałbym się z Wami podzielić moimi nowymi woblerkami.Jestem ciekaw Waszego zdania, jest tu trochę drobiazgów, larw, żuków itp. ale i małe rybki.W przygotowaniu mam kilka nowych wzorów bardziej imitujących owady, czyli bogatszychw skrzydełka, nóżki itp. pozdrawiam Edytowane 14 Lutego 2014 przez Wawrzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Witaj Nawrzucałeś! Sporo tego. Spróbuj może troszkę wolniej, a dokładniej. Jeden woblerek. Wielkość. Waga. Pływalność. Praca ewentualnie zastosowanie. Ot, takie podstawy.Będzie większe uporządkowanie, a i wątek trochę "pożyje" na forum. Czego - oglądając woblerki - szczerze życzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wawrzek,pamiętaj że te trzy szt. zarezerwowałem dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawrzek Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Witaj Nawrzucałeś! Sporo tego. Spróbuj może troszkę wolniej, a dokładniej. Jeden woblerek. Wielkość. Waga. Pływalność. Praca ewentualnie zastosowanie. Ot, takie podstawy.Będzie większe uporządkowanie, a i wątek trochę "pożyje" na forum. Czego - oglądając woblerki - szczerze życzę Ok, dzieki, wezme to pod uwage i postaram sie dokladniej opisywac, moze jakimis seriami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawrzek Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Wawrzek,pamiętaj że te trzy szt. zarezerwowałem dla siebie Hej, no pewnie, ze pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawrzek Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Hej Podsyłam dwa wobki - łamańce.Jeden 11gr 5,5cm z dłuższym sterem, starałem się zrobić kopię Robinsona ale we własnej kolorystyce.Ładnie pracuje, udało się go poprawnie wyważyć. Oczka jak widać z kryształków Wobek wycięty z czereśni. Drugi 20gr 7,5cm to własny wymysł, pracuje agresywnie i głęboko schodzi, mocno dociążony przy sterze.Materiał to akacja.Malowanie torchę szczupak, trochę sum.Ciekaw jestem Waszego zdania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawrzek Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Witam Kilka papugo - kogutów Koledzy od kogutów i much, co myślicie? Będzie co zemnie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi