pitt Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 http://www.lurebuilding.nl/prijsvraag/mgosenhuis.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Hehe, no to kaczucha musi uwazac, bo jak ja zassa jakis sumek to dopiero bedzie jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Pitt, brakuje jedynie dobrego zakończenia .... jakiegoś gejzera! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 on to chyba w takim ogrodowym oczku testowal, wiec jedyny mozliwy gejzer, to wystraszony koi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Dobre! Świetna przynęta. Mi także brakuje zakończenia w postaci ataku dużego zębacza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 :lol:Zawsze mówiłem że prawie zleciałem z krzesła, ale taraz to juz ziemia była zaliczona, mistrzostwo świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi