bardzo lubię czytać artykuły na tym forum. Przygody, wywiady etc. Ja wiem, że język polski do prostych nie należy ale jak już robicie coś dla promocji wędkarstwa, to postarajcie się o korektę publikowanych treści. Ostatnio czytałem recenzję z Alaski i przyznam, że wpadki językowe strasznie zubożają cały tekst. Apeluje więc do moderatorów i autorów o korekty swoich publikacji. Moderatorzy mogą zablokować publikację, dopóki autor nie poprawi wszystkich błędów ortograficznych, stylistycznych oraz interpunkcyjnych. Było by bardzo miło, czytać po polsku.
Pytanie
fomadron
Koledzy i koleżanki,
bardzo lubię czytać artykuły na tym forum. Przygody, wywiady etc. Ja wiem, że język polski do prostych nie należy ale jak już robicie coś dla promocji wędkarstwa, to postarajcie się o korektę publikowanych treści. Ostatnio czytałem recenzję z Alaski i przyznam, że wpadki językowe strasznie zubożają cały tekst. Apeluje więc do moderatorów i autorów o korekty swoich publikacji. Moderatorzy mogą zablokować publikację, dopóki autor nie poprawi wszystkich błędów ortograficznych, stylistycznych oraz interpunkcyjnych. Było by bardzo miło, czytać po polsku.
Połamania kija!
Top użytkownicy dla tego pytania
7
7
7
6
Popularne dni
15 Lut
22
17 Lut
13
24 Lut
12
16 Lut
10
Top użytkownicy dla tego pytania
pitt 7 odpowiedzi
robert67 7 odpowiedzi
Krzysiek_W 7 odpowiedzi
makamba 6 odpowiedzi
Popularne dni
15 Lut 2014
22 odpowiedzi
17 Lut 2014
13 odpowiedzi
24 Lut 2014
12 odpowiedzi
16 Lut 2014
10 odpowiedzi
Popularne posty
Roseth
Mnie co innego razi. Nie jest to przypadłość tylko tego forum. Jeśli jb "to fishing community",mamy rod i lurebuilders, to dlaczego konsekwentnie forum nie jest prowadzone po angielsku. Rozumiem, że d
Krzysiek_W
Dziś większość coraz mniej czuje się europejczykami, bo to znaczy być nikim. Europejczyk to kosmopolityczne ciele, bez znajomości własnej historii, bez szacunku do języka. Żryj, pracuj, konsumuj, gło
skiner
Panowie spokojnie jeszcze trochę i będzie o czym pisać. Temat poprawności polskiej pisowni przerabiałem już na innym forum. Moim zdaniem na rażące błędy powinniśmy reagować. Krótkie i proste wpisy
73 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi