tomi78 Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Siemka .Za dwa miechy śmignie mi trzydziestka więc postanowiłem ten fakt uczcić nad najpiękniejsza rzeką Słowenji w pogoni za dużym kabanem.Jezeli ktoś jest chętny to zapraszam na priv.Wyjazd na trzy dni łowienia w terminie 20 września.Pstragi są tam naprawde ogromne i mega silne .http://www.impel-bohinj.si/flyfishing_slovenia.htmMniej więcej takie jak w linku poniżej http://www.flyfishing.pl/web/article.php?a_id=3571 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Nie myślałem że odzew będzie tak błyskawiczny bo ekipa już prawie zmontowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 fajne rybki tam mają http://idrsko.moj-album.com/album/3455284/?os=3455511 http://www.ribiska-druzina-tolmin.si/forum/viewtopic.php?t=6 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Niestety nie mogę jechać, ale liczę na jakąś relacje po powrocie!U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 15 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Z powodów różnych uszczupliła nam się ekipa i mamy dwa miejsca wolne .Wyjazd w czwartek rano .Ewentualne pytania na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Życzę pięknych rybMoi koledzy jeżdżą tam na marmurki, są zachwyceniPowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Ja niestety wypadłem z ekipy... bardzo żałuję Niestety czasami sprawy służbowe i rodzinne są dużo ważniejsze niż łowienie ryb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Niestety czasami sprawy służbowe i rodzinne są dużo ważniejsze niż łowienie ryb... Za Billem Shankly (ciut zmieniajac) - fishing is not a matter of life and death. It is much more than that! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 17 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Jutro rano jedziemy powalczyć.Będzie bardzo ciężko bo na koniec sezonu ryby są już bardzo skłute i cwane ale czy to ważne ile się złowi.Ważne że w pięknym miejscu z fajną ekipą walnie mi trzydziestka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Takie podejście mi się podoba. Wiem Tomi że łowienie dla Ciebie to dobra zabawa, dlatego baw się dobrze, a wszystkim życzę powodzenia i lepszej pogody niż u nas , a ryby jakieś na pewno będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Polamania i czekamy na relacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Powodzenia! Na pewno dostaniesz tego dużego pstrągala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Ważne że w pięknym miejscu z fajną ekipą walnie mi trzydziestka ....na przypnie ma sie rozumiec... I TEGO WAM WSZYSTKIM ZYCZę... licząc oczywiscie na obszerną relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Do publikacji już 2045roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Witam,I jak?? Cosik połowiliście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 ...z tego co wiem to nawet więcej niż cosik <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Tomi miały być foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Ja też czekam z niecierpliwością orion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Widzę ,że Tomi jeszcze nie znalazł czasu na napisanie paru słów. Jako organizator powinien odezwać się pierwszy. Wychodze trochę przed szereg, ale usprawiedliwię się tym ,że w domu padł mi system i piszę teraz z pracy, bo nie będę miał innej możliwości do przyszłego tygodnia.Połowiliśmy chyba nieźle, porównując wyniki innych spokanych nad wodą wędkarzy. Końcówka sezonu, więc ryby skłute,ostrożne i bardzo płochliwe. Mam na myśli te od 40-stu w górę, bo wymiarszczaki czepiały się niemiłosiernie.Woda krystalicznie czysta, czasami trzeba było łowić na kolanach, by ryba startująca do przynęty nie zobaczyła wędkarza bo od razu rezygnowała.Dużo wędkarzy, ale można było znaleźć spokojne miejsce dla siebie. Zresztą miejscówek mnóstwo, ryby wszędzie. Np. stając na moście można było obserwować 20-30 sztuk kabanków w gr.40-60cm a nawet pojedyńcze większe.Sceneria wędkowania przepiękna, ja zapominałem nad rzeką o bożym świecie.Raj na ziemi. Już myślę kiedy tam się znowu wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Ślina leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Póki co zajmuję się konwersją Raw-ów w jpg-i, więc jak tylko odzyskam system i łącze to rzucę jakieś zdjątka. Może do tego czasu koledzy coś podrzucą. Dwa aparaty były utopione(Tomiego i Andrzeja), ale dawały znaki życia po wstępnym suszeniu. Mam nadzieję, że nie stracili zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Póki co zajmuję się konwersją Raw-ów w jpg-i, więc jak tylko odzyskam system i łącze to rzucę jakieś zdjątka. Może do tego czasu koledzy coś podrzucą. Dwa aparaty były utopione(Tomiego i Andrzeja), ale dawały znaki życia po wstępnym suszeniu. Mam nadzieję, że nie stracili zdjęć Tomi swój aparat już ze 3 razy utopił. Jemu to nie przeszkadza - twarda sztuka, tak więc i tym razem zdjęć nie stracił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielXR Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 To może ja podwieszę kilka fotek.... Rocky wszystko ujął dokładnie: ryb bardzo dużo widać , złowienie ich było bardzo trudno - krystalicznie czysta i głęboka woda powodowała że podanie nawet ciężkiej muchy na szybko tonącym sznurze było bardzo trudne... Ale rzeka i okolice są przepiękne-warto było tam jechać nawet jakby ryby nie brały. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielXR Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielXR Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Najwięcej łowiliśmy tęczaków i potoków, lipieni na naszym odcinku nie było zbyt wiele i na ogół w rozmiarze do 35 cm. Standardowe tęczaki w granicach 35-45 cm:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi