hozel79 Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Witam, mam pytanie odnośnie wędki Konger Paladin CX Thekilla 270 1-10g. Czy jest to wklejanka czy blank w całości. Wędka ma służyć do połowu okoni na małe jigi na jeziorach. Z góry dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 (edytowane) Witaj, kolega używa tej wędki, miałem okazją nią pomachać, nie ma mowy tutaj o wklejce.Pzdr! Edytowane 16 Lutego 2014 przez Booseib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hozel79 Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 A możesz napisać coś więcej. Jakie są twoje odczucia co do tego kija. Jakimi przynętami łowi się optymalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Kija kolega używa pod okonia, łowi tylko i wyłącznie na jigi 5-7gr, jest z niego zadowolony, miał kilka większych przyłowów i nawet kijaszek nie jęknął, bardzo fajnie pracuje pod obciążeniem, jest super wykonany, według mnie wart swojej ceny - gdy zakupisz będziesz zadowolony, takie mam odczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Z łódki czy z brzegu będziesz łowił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hozel79 Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 90% z brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaksiaNS Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Sprzedam Taka wędke ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Posiadam taki kijek od roku,łapie nim okonie na paproszki na główkach3-5gr,jestem z niego bardzo zadowolony,cena troszkę za wysoka,ale reszta o.k./okonie łapię w przedziale 25-38cm/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 pytanie do użytkowników CX Thekill'i czy ten patyczek pociągnie w nurcie 3cm woblerka ? Chodzi mi po głowie użycie go na klenie i nie wiem czy podoła ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zależy jaka to rzeka,jeżeli szybka pstrągowa to na pewno nie,a jeżeli spokojna wolno płynąca to jakies szanse sa,jeżeli woblerek będzie głeboko tonący to lipa,smuzak lub płytko schodzący to moze coś z tego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasss Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Myślicie że wędka jak w temacie czyli Konger Paladin CX Thekilla 270 1-10g da radę obsłużyć klenio-jazie??? Głównie wobki ok.3cm i jakieś wirówki w rozmiarach 1,2 w nizinnej rzece o nie za dużym nurcie ? Posiada ktoś dany model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Witam ja posiadam takowy .Używam do polowania na klenie ,łowie głownie smużakami i tu spisuje sie świetnie .A co do wobków tonących i blaszek ,jesli nie sa zbyt duże to ok na większe przyda się mocniejszy kij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piokop7254 Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Mam tego kija i wczoraj wyciągłem szczupaka 70 cm jazda była piękna powędrował do Wisły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi