piotrcarp Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Waga blanku 73g a koreczki ciemne tym razem Meczy mnie jaki zrobic foregrip do uchwytu PacBay GBS16 zeby smiesznie nie wygladalo bo uchwyt ma przy fore tylko 18mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zawsze mozesz z bardzo minimalnym fore lub bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 albo taki z pogrubionym fore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 No to chyba wlasnie z takim pogrubionym fore bedzie hyba najlepszy. Dzieki za fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 No i cos takiego wymyslilem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Gdzieś wyczytałem taką zasadę , że wielkośc ringu pierwszej przelotki jaka powinna być zastosowana to w przybliżeniu połowa średnicy szpuki kołowrotka którego chcesz używac do tej wędki.I mi się to sprawdza.Możliwe że się sprawdza przy łowieniu monofilem, ale przy plecionce nie ma to znaczenia . Założyłem startową 20 do PST 895 i rzuty poza horyzont , teraz składam sandaczowca 7'6" i otworze 16 stką .Ważne aby było w miarę adekwatnie i możliwie jak najlżej , oczywiście biorąc pod uwagę moc blanku . Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez mrWhite7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Wstepny projekt dolnika to cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Kolorystycznie bardzo fajnie to wygląda. Ale czy nie ładniej by było zeszlifować te "buły" przy uchwycie na średnicę równą średnicy styku z uchwytem?Długość i umiejscowienie tych elementów wyklucza trzymanie ich w dłoni podczas holu/rzutu. Pełnią tylko funkcję ozdobną moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Dokladnie foregrip to tylko ozdoba w tym przypadku Ale nie wiem czy nie bedzie smieszniej albo dziwniej wygladac jak go stocze na 18mm bo tyle ma uchwyt Chyba musze posklejac taki sam i wytoczyc w innym ksztalcie to sie sprawdzi co lepiej wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 i to samo zrobił bym z tym pod uchwytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Będzie ładniej jak podszlifujesz na te 18mm wiem bo zrobiłem juz kilkanaście kijaszkow na tym uchwycie. Tylny rear tez pidszlifij na średnicę śruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 No to wieczorkiem przeszlifuje i wstawie fotke jak to wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 no i jak to wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Wyszukałem a moim archiwum parę przykładów różnych rozwiązań zastosowania tego uchwytu na różnych blankach ,więc może znajdziesz coś dla siebie .Uchwyt jest bardzo brzydki ale leży w łapie rewelacyjnie i nie wyobrażam sobie zamocowanie czegoś innego do wędki sandaczowej . poniżej niektóre przykłady i sorki za zdjęcia na twoim wątku, daj znać na priv albo telefonicznie to je od razu skasuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Eeee tam, watpie zeby Piotrek chcial zebys kasowal te foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Super fotki Artur i niech zostana oczywiscie ;)A ja juz troche przerobilem swojego i wyszlo cos takiego. I tak sie wygina ale narazie wszystko na tasmach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Teraz jest super. Kij ma sportową linię, przedtem gripy sprawiały wrażenie sztucznie doklejonych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Teraz luks malina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 A tak wyglada na gotowo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Dobra robota Piotr Tak jak wczesniej juz Tobie wspominalem, lakierek bardzo mi sie podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Przepolerowalem kijka i tak to wyszlo a w realu jeszcze lepiej to wyglada Blank byl zbrojony bez lakierowania A i zapomnialem podziekowac kol. Del Toro , mrWhite7 i Tomas81 za cenne podpowiedzi i doradzenie tego blanku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Pasta samochodowa polerowales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Dokladnie to pasta Tepo K2 do zniszczonych lakierow samochodowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Dokladnie to pasta Tepo K2 do zniszczonych lakierow samochodowych Trzeba bedzie zakupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Tania i dziala nawet do polerki lakierowanych blankow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi