cezorator Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 https://hotelmoran.pl/news/podsumowanie-szczupak-cup-moran-powidz-2020-all-50796Jest tez krótka relacja na YT Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Na filmie widzę silniki spalinowe.Jak byłem tam w 2017 i 2018 roku mogłem pływać tylko na elektryku. Czyżby coś się zmieniło ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Na filmie widzę silniki spalinowe.Jak byłem tam w 2017 i 2018 roku mogłem pływać tylko na elektryku. Czyżby coś się zmieniło ???W dniu zawodów można było pływać na spalinie , nie przekraczajać 10kmh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Cześć, Koledzy, możecie polecić gdzie najlepiej byłoby zwodowac ponton na Powidzu? Tak żeby dojście do wody było w miarę i żeby można zostawić samochód. Chodzi mi oczywiście o zatokę anastazjewska. Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Cześć, Koledzy, możecie polecić gdzie najlepiej byłoby zwodowac ponton na Powidzu? Tak żeby dojście do wody było w miarę i żeby można zostawić samochód. Chodzi mi oczywiście o zatokę anastazjewska. Z góry dzięki!Hotel Moran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Kolego urasenty dopisz jeszcze ile za zwodowanie i parking (oczywiście oddzielnie) życzy sobie właściciel Morana..Wojciech północna część zatoki,okolice plaży Anastazewskiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Kolego urasenty dopisz jeszcze ile za zwodowanie i parking (oczywiście oddzielnie) życzy sobie właściciel Morana..Wojciech północna część zatoki,okolice plaży Anastazewskiej.Nic . Pod warunkiem że zezwolenie na wędkowanie 50pln dniówka z łodzi wykupisz w recepcji hotelu.Generalnie właściciel jest bardzo pro nastawiony do wędkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Witajcie, a czy jest dostępna mapa jeziorka do garmina 9 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 https://connect.garmin.com/modern/quickdrawDetailsJest północno-wschodnia zatoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Jeśli wykupisz zezwolenie na cały rok to przy kolejnych slipowaniach trzeba niestety płacić i to nie mało.Do tego jak pisałem parking płatny oddzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Wrzucam link do relacji (plus trochę edukacji, także o jeziorze) z tegorocznej edycji Szczupak Cup Moran. Pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Panowie, dzięki! Rozumiem, że Hotel Moran, tyle że akurat o 4 rano chyba nie zrozumieją mojej potrzeby nabycia licencji i wodowania ????, także bede szukał miejscówki zgodnie z instrukcją Tomka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 9 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Panowie jest sens pływać o tej porze po tym jeziorze? Jadę tam na kilka dni i chętnie bym porzucał. Tylko szczupak czy na okonie też można liczyć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemfish Opublikowano 9 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Zdecydowanie tak. Możesz połowić i jedno i drugie. Wskazówki miejscówek jak w filmiku. Znajdziesz bez kłopotu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stary_anona Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 (edytowane) Slip przy hotelu Moran kosztuje 50 PLN, gdzie w cenie mamy parking dla auta i przyczepki. I dużo i mało, bo to najbardziej kulturalne miejsce do takich akcji na tym jeziorze. W HORN ie w Kosewie kosztuje tyle samo, jednak w sezonie trzeba manewrować między kamperami na parkingu i jest dalej do zatoki Anastazewskiej. EDIT:Dzwoniłem przed chwilą i płaci się OSOBNO za licencję oraz slipowanie. Nie ma oficjalnie żadnych taryf łączonych. A z dobrych wiadomości, recepcja czynna całodobowo, płatność tylko gotówką. Edytowane 26 Sierpnia 2021 przez stary_anona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 21 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Hej, mam pytanko do kolegów w sprawie jeziorka Powidz. Jestem z innego regionu, czy jeśli mam opłacona kartę wędkarską ( a dokładnie samą członkowską ) to czy mogę wykupić roczną opłatę na łowisko Powidz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 21 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 J. Powidzkie to gospodarstwo rybackie plus łowisko specjalne ( tzw. zatoka Anastazewska).Tu i tu wykupić musisz pozwolenie, w zależności gdzie chcesz łowić.Wejdź sobie na stronę Wędkarski Powidz i doczytaj resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 21 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 ok, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamjest Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Dziwna ta woda w Powidzkim w tym roku, takiej jeszcze nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Dziwna ta woda w Powidzkim w tym roku, takiej jeszcze nie widziałem. A co masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
digger Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Tez jestem ciekaw rozwinięcia tematu. Na pewno niska, ale coś poza tym? Jestem tam tylko z doskoku, jak rodzina się plażuje, to dostanę zawsze ze dwie godzinki dyspensy. W miejscu gdzie 3 lata temu miałem wody po pachy, teraz nie miałem do kolan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stary_anona Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Jakiś za przeproszeniem prostak rozlał bliżej nieznaną chemię w Przybrodzinie na plaży. W tej sprawie interweniowała nawet jakaś posłanka z Gniezna. W maju woda była wręcz mętna. Latem byłem jedynie w Giewartowie i tam wyglądało to już ok. A niska będzie najprawdopodobniej do końca następnego roku, kiedy zakończy się napełnianie położonego kilkanaście kilometrów na wschód zbiornika Kleczew Północ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 4 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Był może ktoś ostatnio? coś się dzieje?Pytam czysto kurtuazyjnie bo jutro jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 5 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Lokalsi coś tam na livescopa od czasu do czasu złapią.Łowisz na Anastazewskiej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 6 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Byłem na specjalnym bo jezioro już zamknięte. Dwa krótkie, generalnie słabo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi