Harjer Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Tak, to prawda, że poprzednio przed oddaniem zatoki w dzierżawę, odłowy były intensywne. Tak jak pisałem, to łowisko z potencjałem za 4-5 lat.Ps. Dlaczego wybraliśmy łowisko specjalne ?No cóż, można na nim łowić o tej porze w trollingu, a nastawienie było na selektywne, lecz bez efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamjest Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Wszystkie szczupaki zgromadziły sie na lowisku specjalnym haha. Na tzw "dużym " są setki lepszych miejsc na tą porę niż na "anastazewskiej" . Szczupaki o tej porze są obżarte sielawą podchodzacą do tarła . A tak wogóle to tam nie ma ryb bo Panie... rybacy siatami wytłukli Kolego poza specjalnym od 1 listopada nie można łowić z łodzi. Na tej wodzie jak nie masz łodzi to sobie możesz żywca zarzucić i to z jednej strony tylko i liczyć na cud. Rozwiń więc swoją myśl grzecznie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domator Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Minęło już troszkę czasu. Ciekawe jakie efekty dały te działania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 115 cm, 103 cm i 97 cm na Moran Cup ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Czyli takie jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domator Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 czyli nie jest źle Pogratulować pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Czy ktoś się orientuje czy na Jeziorze Powidzkim można pływać na spalinie?.Z relacji z zawodów widziałem ze pływali. Pytanie czy tylko na czas zawodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Tylko na czas zawodów. Na codzień elektryk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamjest Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 I po sezonie z łodzi na większej części jeziora. Jak tam Panowie wyniki ? I czy moze mi ktos wytłumaczyc gwałtowny spadek poziomu wody?W szczególności po wakacjach nagle makabra jakaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybarak Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 I po sezonie z łodzi na większej części jeziora. Jak tam Panowie wyniki ? I czy moze mi ktos wytłumaczyc gwałtowny spadek poziomu wody?W szczególności po wakacjach nagle makabra jakaś...Nie znam tego jeziora ale jest tam najpewniej tak jak w całym kraju, deszcz miesiącami nie padał to wody nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domator Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 W tym roku akurat nie byłem na Powidzu. Ale jak widzę jest lepiej ja w 2017 i 2018 roku. Może w 2020r się tam więc wybiorę jesienią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasielewskis Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 (edytowane) Pojechałem do Morana na długi weekend z nadzieją na wędkowanie a tu już łódek nie ma..... Wszystkie łódki już złożone i pochowane.Ma ktoś jakiś pomysł na zorganizować jakieś pływadełko? Edytowane 9 Listopada 2019 przez wasielewskis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamjest Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Koledzy, jest dużo gorzej niż było jeśli chodzi o poziom wody. Makabra, w szczególności od września. I używając tego słowa wiem co mówię. Jeśli chodzi o trolling to od stałych bywalców słyszałem w tym roku same dobre rzeczy (ja akurat nie trolingowałem w tym roku za dużo). Ale spadający poziom wody jest mega alarmujący, jestem tutaj od prawie 40 lat i twierdzę że to co się dzieje jest powodem do niepokoju. Woda spadła najbardziej jak się deszcze zaczęły we wrześniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Szczupak Cup 2020 MORAN-POWIDZ - ktoś z forumowiczów się wybiera ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 (edytowane) Obowiązkowo ???????? Edytowane 11 Lutego 2020 przez urasenty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Szczupak Cup 2020 MORAN-POWIDZ - ktoś z forumowiczów się wybiera ?Ponoć miejsca startowe wyprzedały się w 20 minut 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Zalapałem się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Zalapałem się Super.Ja uczestniczyłem w pierwszych historycznie zawodach tam Mam sentyment...Dowiedziałem się na nich że znowu będę Ojcem.... bliźniaków Teraz mają już po 5 lat 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Super.Ja uczestniczyłem w pierwszych historycznie zawodach tam Mam sentyment...Dowiedziałem się na nich że znowu będę Ojcem.... bliźniaków Teraz mają już po 5 latUstrzeliłes bliźniaki dwukrotnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Hehe. Za pierwszym razem Córeczka Sylwia, za drugim Córeczka Zosia i Syn Andrzej.Teraz strach matematyka.... jaki to ciąg.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Hehe. Za pierwszym razem Córeczka Sylwia, za drugim Córeczka Zosia i Syn Andrzej.Teraz strach matematyka.... jaki to ciąg.... Ciąg tarłowy albo jak kto woli poCiąg zwany pożądaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamjest Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 https://epoznan.pl/news-news-103051-nad_jeziorem_powidzkim_powstana_8_pietrowe_apartamentowce_inwestycja_juz_wzbudza_kontrowersje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Panowie, mam okazję kupić działkę niedaleko od j. Powidzkiego. Zastanawiam się czy wędkarsko warto w to inwestować czy wybrać okolice innego jeziora (PZW).? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Szczupak Cup 2020 MORAN-POWIDZ odbył się we wrześniu. Ponoć były fajne wyniki.Czy ktoś coś wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 https://hotelmoran.pl/news/podsumowanie-szczupak-cup-moran-powidz-2020-all-50796Jest tez krótka relacja na YT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi