Robert Dorado Opublikowano 15 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Aktualizacja ceny wodowanie / parking w Moranie .... 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 15 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 (edytowane) No bo przecież inflacja jest. To w ostatnim czasie, najlepsze wytłumaczenie wszelkich, bezpodstawnych podwyżek. Edytowane 15 Maja 2023 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 15 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Aktualizacja ceny wodowanie / parking w Moranie .... 100 złKtoś w ogole z tej abstrakcji korzysta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 16 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 Jak już przyjechałem to skorzystałem, stało jeszcze jedno auto. Pływając widziałem kilka miejsc gdzie stały auta z przyczepami. Pytanie jak będzie tam latem i czy teren jest ogólnodostępny. Miałem nawet takie zapędy aby kupić roczne zezwolenie ale odpuściłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 16 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 A jak z wynikami?Rybę widać na echu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 16 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 (edytowane) Tak na 5m gdzie startuje zielsko to stały takie ok 50cm, takie 60-70 złapaliśmy na 6-10m, w trolu wychodziły do przynęt średnich 9-14 cm do większych podpływały i... w nogi, ewidentnie duże im nie podchodziły ale też na echu nie było widać dużych. Edytowane 16 Maja 2023 przez Robert Dorado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 16 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 31 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Witam chcę w przyszłym roku wykupić pozwolenie na powidz (łowisko specjalne ) i w związku z tym pytanie czy da się gdzieś normalnie zwodować łódkę w pobliżu, bo z tego co widzę w Moranie to jakaś paranoja cenowa i jak co wyjazd trzeba dać taki haracz to raczej sobie dam spokój ( szukam alternatywy dla pzw kalisz , wolę jechać raz w tygodniu trochę dalej jak męczyć się w tym okręgu bez przyszłości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Og2 Opublikowano 24 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja Wypowie się ktoś o obecnej sytuacji jeśli chodzi o najlepsze slipy, gdzie kupić licencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi