cardinal C4 Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 W Chojnicach ciekawą ofertę ma dwóch producentów - Kruger i Remus. Czy ktoś odbieral tam swoje łódki? Jakieś opinie, doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Krugerami (Lambda albo Szuwarek) pływaliśmy w ub.r. na naszym zlocie na Sulejowie. Nie wiem jak inni, ale ja mogę szczerze polecić tą konstrukcję (stabilna, dobrze 'szła' po wodzie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Cześć Pływam na Krugerze po Dziećkowicach. Super łódka. Pływam na wiosłach średnio do 9 km na wypad (ślad z GPS). Łódź dobrze chodzi pod wiosłami, płynie się bez wysiłku, tak samo na aku.Koledzy którzy pływają Krabem z napędem 30lbs mają problem dojść moją łódkę kiedy macham wiosełkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 I tu jesteśmy razem .Pływanie na silniku elektrycznym po śródlądziu to ewidentna oznaka zniewieścienia . Tfu ..Żaden z moich zelektryfikowanych fąfli nie posuwa z taką gracją . Ani wytrwałością .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Kolego ja pływam na wiosełkach dla podtrzymania kondycji.Idzie mi to całkiem dobrze i jest to mój jedyny ruch - nie trawię siłowni i znęcania się nad samym sobą. Faktem jest, że wiosła i fajna pogoda (wędkarska) nakręcają moje ego do wzmożonego wysiłku. Ostatnio zacząłem trolować na wiosłach.Były jadnak czasy, że pływałem z lbs-ami i nawet żonę udało się zamusztrować na pokład. Dzisiaj wolę własną energię i elektryka jak na razie stoi na półce sklepowej. Może za kilka lat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cardinal C4 Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Popieram trollujących na wiosłach. Odprężające, ciekawe i skuteczne. Jedyny problem - szybkie zacięcie, tracę ok. 50% brań. Przy okazji - Szwecja jest rajem dla tego typu wędkarstwa, tyle, że trzeba płynąć ze swoją łódką, co o ok. 700 zł (w obie strony i na trasie Gdańsk-Nynashamn) podnosi koszt przeprawy promowej. Widuję jednak coraz więcej ludzi wiozących własne łódki wiosłowo-motorowe. Ja myślę teraz o Alfie 2 Krugera.Lady D - może interesuje Cię Sverige? Wybralibyśmy się w parę łódek. Wraca tu problem, który wcześniej poruszałem - wielopoziomowa przyczepa do lekkich łódek (spełniająca promowe kryteria do 2 m wysokości i 6 długości). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Cardinal C4 - Szwecja piękny kraj, miałem tam być w tym roku z kumplami, trzy dni jezioro i szczupaki, trzy dni rzeka pstrągowa. Jednak w tym samych okresie moja dziewczynka miała osiemnastkę. Trudno Tata konieczny. Jesienią to raczej zaczynamy polowanie na duże karpie. Dzięki za pamięć. Jednak gdybyś był na Śląsku daj znać - Dziećkowice to piękny zbiornik. Dużo czystej wody - popływamy.Mam prośbę - jak możesz daj namiary na firmę z Krugerami i aktualny cennik łodzi.Kto wie co człowiekowi strzeli do głowy... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cardinal C4 Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Lady D, Wysyłam Ci namiary na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Dzięki, namiary dotarły.Cena przystępna jak za tak dużą krypę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
cardinal C4
W Chojnicach ciekawą ofertę ma dwóch producentów - Kruger i Remus. Czy ktoś odbieral tam swoje łódki? Jakieś opinie, doświadczenia?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi