Dzisiaj odbyłem krótką rozmowę z gościem co handluje w mojej okolicy silnikami zaburtowymi.Gość strasznie się uparł, tłumacząc mi, że muszę posiadać dokumenty na silnik żeby pływać po naszych wodach...trochę mnie to zdziwiło.. może ktoś powiedzieć jak to jest naprawdę?
Pytanie
Czoper
Uszanowanko.
Dzisiaj odbyłem krótką rozmowę z gościem co handluje w mojej okolicy silnikami zaburtowymi.Gość strasznie się uparł, tłumacząc mi, że muszę posiadać dokumenty na silnik żeby pływać po naszych wodach...trochę mnie to zdziwiło.. może ktoś powiedzieć jak to jest naprawdę?
pozdro
Czoper
Top użytkownicy dla tego pytania
11
9
5
4
Popularne dni
17 Lut
29
30 Lis
12
21 Lut
8
28 Lis
6
Top użytkownicy dla tego pytania
Czoper 11 odpowiedzi
Paprykarz 9 odpowiedzi
newrom 5 odpowiedzi
KODZAK1234 4 odpowiedzi
Popularne dni
17 Lut 2014
29 odpowiedzi
30 Lis 2014
12 odpowiedzi
21 Lut 2019
8 odpowiedzi
28 Lis 2014
6 odpowiedzi
Popularne posty
januszz
Dla mnie sprawa jest prosta.Brak papierów, a tym bardziej tabliczki znamionowej dyskwalifikują transakcję.
marius13
30 % SILNIKOW PROPONOWANYCH NA AUKCJACH JEST KRADZIONA, W TYM ROKU BEDZIE WIECEJ KONTROLI MAJACYCH NA CELU SPRAWDZENIE LEGALNOSCI POCHODZENIA SPRZETU PLYWAJACEGO W TYM SILNIKOW SPALINOWYCH.....TO DO N
JanuszD
Tak na pewno było by najlepiej, najważniejsze jednak jest posiadanie dokumentu stwierdzającego legalne nabycie np. droga kupna, darowizny itd. Chroni to oczywiście "tylko" "dobre imię" nabywcy, może j
69 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi