Skocz do zawartości

Transmiter FM - miał ktoś?

tomala89

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, mam problem z wyborem transmitera fm. Chciałem go kupić na urodziny przyszłemu teściowi do VW Crafter. Samochód ma wbudowane radio z telefonem i nie ma możliwości podłączenia innego radia. 

Może macie jakąś alternatywę słuchania plików mp3? Może ktoś używa transmitera?

pozdrawiam

Tomek

Po awarii ostatniego, kupiłem ten

http://allegro.pl/transmiter-fm-lcd-mp3-usb-sd-eq-czarny-z-pamiecia-i3807487338.html

U mnie w Focusie sprawuję się przyzwoicie, choć irytująca trochę jest wystająca karta.

Wcześniej miałem model z "bluetotem" -jakość połączenia "porażka" - raczej staraj się unikać takich modeli.

P.S. Miałem okazję testować kiedyś droższy model i różnic nie zauważyłem - więc po co przepłacać :), trzeba mieć świadomość, iż żaden transmiter nie odda w pełni tego co bezpośredni osłuch z np. CD.

PZDR

Zanderix

Mam w telefonie, ogólnie słabiutko. Myślę, że jak ze wszystkim, trzeba szukać dobrych, markowych rzeczy. 

Teściowi kup dobrą płytę z muzyką, którą lubi, a o sprzęt niech dba sam. Chyba, że znasz go bardzo dobrze. Ze sprzętem, to jak z perfumami, Tobie podoba się, a obdarowany jest w........ny.

Po awarii ostatniego, kupiłem ten

http://allegro.pl/transmiter-fm-lcd-mp3-usb-sd-eq-czarny-z-pamiecia-i3807487338.html

U mnie w Focusie sprawuję się przyzwoicie, choć irytująca trochę jest wystająca karta.

Wcześniej miałem model z "bluetotem" -jakość połączenia "porażka" - raczej staraj się unikać takich modeli.

P.S. Miałem okazję testować kiedyś droższy model i różnic nie zauważyłem - więc po co przepłacać :), trzeba mieć świadomość, iż żaden transmiter nie odda w pełni tego co bezpośredni osłuch z np. CD.

PZDR

Zanderix

Muszę kupić transmiter z tym dodatkiem do kierownicy bo w Crafterze wejście na zapalniczkę jest bardzo nisko przez co przełączanie piosenek będzie mało wygodne.

Co do jakości, teściu nie jest audiofilem :). Kiedyś gadałem z nim na temat transmitera.

• 2 tygodnie później...

Cześć

też używam transmitera

pierwszy jaki kupiłem to chyba był firmy Manta za jakieś 8 dych działał bez zarzutów mam jeszcze w telefonie i też działa

najważniejsze żeby była dobra antena radiowa w samochodzie to z odbiorem szumami itp nie powinno być problemu.

Pozdrawiam

Edytowane przez majatony

Cześć

też używam transmitera

pierwszy jaki kupiłem to chyba był firmy Manta za jakieś 8 dych działał bez zarzutów mam jeszcze w telefonie i też działa

najważniejsze żeby była dobra antena radiowa w samochodzie to z odbiorem szumami itp nie powinno być problemu.

Pozdrawiam

No to super jak kupię któryś z saturna żeby przyszły teściu miał blisko na gwarancję ;p.