tomala89 Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Cześć, mam problem z wyborem transmitera fm. Chciałem go kupić na urodziny przyszłemu teściowi do VW Crafter. Samochód ma wbudowane radio z telefonem i nie ma możliwości podłączenia innego radia. Może macie jakąś alternatywę słuchania plików mp3? Może ktoś używa transmitera? pozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Do sluchania sie nadaje ale szalu nie ma, mialem kiedys taka sztuke chinska z marketu. Moze te drozsze sa lepsze, zalezy ile chcesz wydac to i moze jaki substytut sie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Oglądałem jakieś w saturnie, myślę że tak za 100zł coś kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Ja używałem i nie narzekam.Słuchało się z tego całkiem przyzwoicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Oglądałem jakieś w saturnie, myślę że tak za 100zł coś kupię.O to jakiś konkretny model,bo ja miałem taki chyba gdzieś za trzy dychy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Chciałbym coś takiego, http://www.saturn.pl/transmiter-fm-dpm-transmiter-fm-z-pilotem-i-modulem-sterowania,id-909010 coś z pilotem w kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Miałem kiedyś najtańszy chiński badziew, działał przyzwoicie, jak na sprzęt za trzy dyszki, do póki nie przestał działać Ten wygląda solidniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Miałem jeden z najtańszych i działał bardzo przyzwoicie....kupiłem za ok 80zł i sieje, szumi....chyba sobie naprawie ten pierwszy, bo kabelki zasilające siadają, bo są słabo przylutowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Po awarii ostatniego, kupiłem ten http://allegro.pl/transmiter-fm-lcd-mp3-usb-sd-eq-czarny-z-pamiecia-i3807487338.html U mnie w Focusie sprawuję się przyzwoicie, choć irytująca trochę jest wystająca karta. Wcześniej miałem model z "bluetotem" -jakość połączenia "porażka" - raczej staraj się unikać takich modeli. P.S. Miałem okazję testować kiedyś droższy model i różnic nie zauważyłem - więc po co przepłacać , trzeba mieć świadomość, iż żaden transmiter nie odda w pełni tego co bezpośredni osłuch z np. CD. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Mam w telefonie, ogólnie słabiutko. Myślę, że jak ze wszystkim, trzeba szukać dobrych, markowych rzeczy. Teściowi kup dobrą płytę z muzyką, którą lubi, a o sprzęt niech dba sam. Chyba, że znasz go bardzo dobrze. Ze sprzętem, to jak z perfumami, Tobie podoba się, a obdarowany jest w........ny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Po awarii ostatniego, kupiłem ten http://allegro.pl/transmiter-fm-lcd-mp3-usb-sd-eq-czarny-z-pamiecia-i3807487338.html U mnie w Focusie sprawuję się przyzwoicie, choć irytująca trochę jest wystająca karta. Wcześniej miałem model z "bluetotem" -jakość połączenia "porażka" - raczej staraj się unikać takich modeli. P.S. Miałem okazję testować kiedyś droższy model i różnic nie zauważyłem - więc po co przepłacać , trzeba mieć świadomość, iż żaden transmiter nie odda w pełni tego co bezpośredni osłuch z np. CD. PZDRZanderix Muszę kupić transmiter z tym dodatkiem do kierownicy bo w Crafterze wejście na zapalniczkę jest bardzo nisko przez co przełączanie piosenek będzie mało wygodne.Co do jakości, teściu nie jest audiofilem . Kiedyś gadałem z nim na temat transmitera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Car audio nie pokusił bym się na to budować, ale jakbym nie miał wyjścia tak jak w tym wypadku to jest to jakieś rozwiązanie. Najtańsze trochę szumią, ale ten z linku wygląda przyzwoicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) Cześćteż używam transmiterapierwszy jaki kupiłem to chyba był firmy Manta za jakieś 8 dych działał bez zarzutów mam jeszcze w telefonie i też działa najważniejsze żeby była dobra antena radiowa w samochodzie to z odbiorem szumami itp nie powinno być problemu.Pozdrawiam Edytowane 3 Marca 2014 przez majatony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Cześćteż używam transmiterapierwszy jaki kupiłem to chyba był firmy Manta za jakieś 8 dych działał bez zarzutów mam jeszcze w telefonie i też działanajważniejsze żeby była dobra antena radiowa w samochodzie to z odbiorem szumami itp nie powinno być problemu.Pozdrawiam No to super jak kupię któryś z saturna żeby przyszły teściu miał blisko na gwarancję ;p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 A nie ma wejścia AUX w radiu? można wtedy podpiąć każdą MP3. Kumpel miał transmiter z Tesco za 24zł... trochę szumiało ale grało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 A nie ma wejścia AUX w radiu? można wtedy podpiąć każdą MP3. Kumpel miał transmiter z Tesco za 24zł... trochę szumiało ale grało;) Nie ma, radio jest jako dodatek za 2tys do Craftera i ma tylko zmieniarkę płyt i telefon ;p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Heh jaja sobie robią Ci producenci w radiach za 200zł jest już wszystko, poza telefonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Jak ma zmieniarkę płyt to najlepszym wyjściem jest kupno emulatora zmieniarki z możliwością "czytania" plików mp3.Nie to forum żeby się rozwodzić nad różnicą jakości odtwarzanych dźwięków ale uwierz mi, jest bardzo duża. Tomaszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi