Żbiku Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 To kup Geoffa Andersona Zebu (spodnie) + LWS (kurtka) i będziesz miał wystarczający zestaw za w miarę rozsądne pieniądze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Jeżeli budżet wytrzyma polecam Geoffa, mam parę ciuchów i złego słowa powiedzieć nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Urus + Dozer i po temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Geoff - w tej wersji , którą polecił @godski jest super . A gdybyś tak miał kogoś za wielką wodą , coby przywiózł coś fajnego , to w normalnych jeszcze pieniądzach ( choć to pojęcie względne ) to jest fajniutkie : https://www.simmsfishing.com/shop/jackets-rainwear-1/challenger-jacket.html i https://www.simmsfishing.com/shop/jackets-rainwear-1/challenger-bib.html . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Ja poszedłem półkę wyżej od geoffa, wybrałem komplet Daiwy. Drogie ale już mnie nie insertuje co ubrać bez względu na pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Marcin , to zalinkuj coś może ... Rozumiem , że wszystko z gore - tex'em ? Coś tam z Daiwy było na Rybomanii - oglądałem kurtki i spodnie , ładne były . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 tam kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nodan Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) Lepiej dłuższa kurtka i normalne spodnie. Czy wyższe-ogrodniczki i krótka kurtka? Budżet do 1000zł na całość Edytowane 29 Kwietnia 2017 przez nodan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 jesienią lepiej dłuższe spodnie (ogrodniczki), nie podwiewa pleców, poza tym masz szelki, spodnie lepiej się nosi. Przynajmniej dla mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Lepiej dłuższa kurtka i normalne spodnie. Czy wyższe-ogrodniczki i krótka kurtka? Budżet do 1000zł na całośćNa jesień wyższe spodnie i długa kurtka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Urus + Dozer i po temacie.A nie za ciepłe na okres wiosna-lato-jesień? Ja taki zestaw używam w zimie, w maju w Urusach czy Dozerze ugotować się idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 tam kupiłemNo to , o ile pamiętam , cenowo to grubo było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 warto, uwierz mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 warto, uwierz miMarcin możesz jakiś link podrzucić gdzie kupowaleś lub nazwę tego komlpeciku to sobie wygooglam ???? Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek1981 Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Ile kosztuje taki komplecik DAIWY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Ile kosztuje taki komplecik DAIWY?Znalazłem jeden kpl.w Pleciona.pl w małym rozm. M. Po rabacie 1600 pln. Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Mój komplet kosztował ponad 1000 ale $ nie znalazłem ich w żadnym Polskim sklepie, ludzie z Daiwy mówili że mogą je sprowadzić wyłącznie na zamówienie poprzez np fishing mart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Widziałem go na rosyjskiej i japońskiej stronie, cena 1499 $ amerykańskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 https://spinningline.ru/kostjum-daiwa-goretex-2way-winter-suit-black-p-112177.html http://www.spinninglife.com.ua/index.php/component/virtuemart/odezhda/kostyumy/dw-10042015-02-06-15-12-58-detail?Itemid=0 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Dzięki Marcin ????I wszystko jasne ???? Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nodan Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Ja mam budżet do 1000zł niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Kup geofa, są spore przeceny na Urus 3, Zebu 3.Towar całkiem przyzwoity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 (edytowane) Ja mam budżet do 1000zł niestety Teraz są wyprzedaże ciuchów żeglarskich Helly Hansen, powinieneś się zmieścić w tysiaku, kurtka+ogrodniczki. Sam używam komplet newport i jestem mega zadowolony. Edytowane 5 Maja 2017 przez adasio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Kolego poluj na Geoffa, wyprzedaze forum . Wedlug mnie warte kazdej ceny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi