WOBI Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Witam, poszukuje linki tonącej do dalekich rzutów na wodzie stojącej pod kij MLX #6. Co powinienem wybrać lub na co zwrócić uwagę przy doborze linki?Ja mam do zestawu #7 Airflo 40+ WF/s7 linka ma takie wzdłużne rowki,jest piekielnie cienka i przy moich amatorskich umiejętnościach lata na ok.30m. z matuką 5-7cm. na końcu zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Witam Kolege , polecam linke #6 Guideline Costal Slow Albo fast intermedium . Pozdrawiam Sybi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Witam Kolege , polecam linke #6 Guideline Costal Slow Albo fast intermedium . Pozdrawiam SybiNie znam linek Guideline pewnie są b.dobre,ale jeżeli chodzi o szybkość tonięcia to wszystko zależy od głębokości,linki Inter. sprawdzaja mi się do 2m. na wodzie stojącej, a do głębszego łowienia mam S3 i S7.Pozdr.Wobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba67810 Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Bardzo mocno zastanawiam się nad airflo 40+, głowica delta no i sama długość linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi