joah12345 Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Witam, spodobała mi się jedna oferta na tym portalu a nie posiadam konta ani żaden znajomy, czy by znalazł się ktoś który zamówił mi jeden gadżet za 70$? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Ja mam ale nigdy nie kożystałem.Zawsze można je rozdziewiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janih Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 moze wstrzymaj sie chwile bo amazon otwiera ogromny oddzial w polsce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Może i masz racje poczekam sobie bo trochę czasu jeszcze mi zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 moze wstrzymaj sie chwile bo amazon otwiera ogromny oddzial w polsce:)tiaaaaaa. poteżna hala magazynowa pod poznaniem.... roboty idą pełną parą.... a żeby ograniczyć czas wznoszenia budowli to chłopaki stwierdzili, ze wszystko (stopy fund. słupy, rygle, itp itd) stawiają z prefabrykatów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 No tak ale pewnie ceny tez będą Polskie.... za torbę z usa wychodzi 210zł a u nas 420.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 tiaaaaaa. poteżna hala magazynowa pod poznaniem.... roboty idą pełną parą.... a żeby ograniczyć czas wznoszenia budowli to chłopaki stwierdzili, ze wszystko (stopy fund. słupy, rygle, itp itd) stawiają z prefabrykatów... to fakt...z prefabrykatów jadąchyba nie tylko Poznań ale jeszcze Gdańsk i Wrocławjeszcze chwilę to potrwa zanim ruszą... na razie ludzi szukają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi