TERMOS Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Klamka zapadla i juz wiem ze bede lowil nad ta rzeczka ,nieznam jeszcze konkretnej daty wyjazdu .Jedno jest pewne lowil tam bede pytanie brzmi na co ? Za ile i co mozna trafic na czego sie spodziewac dla przecietnego moczykija .Interesuja wszelkie informacje na temat tej rzeczki .Moze ktos z nas moczyl tam kijek ? Przyznam ze mam mieszane uczucia co do trafu w dyche ale dobrze chociaz pomarzyc a nawet zobaczyc krolowa -glowacice .Zapal chyba to nie wszystko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Z tego co pamietam to kilku znajomych z innego forum ostro łowi w okolicy. Jechałbym albo na Łącza albo gdzieś w dół, ale to są wiadomości sprzed... no roku-dwóch. Niestety ale straciłem z nimi kontakt po przestawieniu serwera czy co tam się działo i jakoś tak zostało. Na naszym forum jest MichalM - on pewnie będzie w stanie zapytać i udzielić lepszych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 To wszystko bardzo ceikawe co piszecie. Ale ja mam prozaiczne pytanie. Gdzie znajduje się w Polsce tytułowa Rapka ??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Thymallus uprzedziłeś mnie z tym pytaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Rapka pewnie znajduje sie kolo Rabki. Pytanie tylko czy bardziej na ''P''olnoc czy ''P''oludnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Dunajec raczej nie płynie przez Rabkę . Co innego Raba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Rapka to mała rapa? A w Dunajcu to chyba tylko, te, no, głowacice czy mózgownice, czy jakoś tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Wy sobie tutaj żartujecie, a biedny termos@ pojedzie na ryby nad swoją Rapke i potem zabłądzi. Jeszcze będę musieli go helikopterem szukać. Skoro nikt nie wie gdzie to jest pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 28 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 standerus -dziekuje za pomoc .Oczywiscie, przepraszam za pomylke i reszcie kolegow rowniez dziekuje za pomoc. Chodzilo mi o http://www.rabka.pl/ A zamiast lapac kogos za to, ze robi taka czy inna gafe, chyba lepiej cos napisac niz innych dolowac. Proponuje Wam, panowie, wstapic gdzies na fora gramatyczne i tam debatowac na temat powyzszy. Zawsze mozecie napisac, ze kolega termos napisal ..... Wy sobie tutaj żartujecie, a biedny termos@ pojedzie na ryby nad swoją Rapke i potem zabłądzi. Jeszcze będę musieli go helikopterem szukać'. Skoro nikt nie wie, gdzie to jest... kolego Thymallus -mysle, ze tak inteligentny i rozwazny czlowiek powinien dawac na tym forum przyklad. A przede wszystkim pomagac w miare mozliwosci, zamiast dogryzac i podkopywac. Szczeze sie zawiodlem. Oczywiscie, jezeli ktos ma jakies informacje na temat polowow w tej okolicy, z góry dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Pozwolilem sobie zrobic porzadek i usunac tresci obrazliwe i takie, ktore nie rokuja skierowania watku na wlasciwe tory. Panowie, dajcie sobie spokoj, mysle rowniez o autorze watku, ktory po czesci dyskusje sprowokowal...i napiszcie cos o lowienu we wspomnianym miejscu.W formie w miare mozliwosci odczytywalnej ...nie to, zebym i ja sie nadmiernie czepial, ale jezeli do bledow rzeczowych, doda sie stylistyczne, ortograficzne, pominie znaki przestankowe i wprowadzi skroty-uproszzcenia to...tylko do pewnego momentu mozna sie dogadac... A zatem co i na co mozna zlowic w Rabie, na odcinku w okolicach Rabki? Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi