WoW24 Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Witm. Mieszkam w Warszawie w okolocy stawów na jelokach (glinianki), czy wie ktos czy jest sens biczowania wody na tymi stawami (chodzi mi o cześć po stronie MC donalds, widzę tam tylko spławikowców), stwiki wydają sie znakomitym miejscem na szczupaczka moze garbusa. Pozdrawiam i dzieki za pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Nie wiem jak jest teraz ale kiedyś w tych stawach łowiono szczupaki. Ktoś kiedyś złowił tam miejskiego potwora ponad metr Warto spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoW24 Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Wielkie dzieki włąsnie uporządkowałem uprzet i ucikam nad wodę zobaczymy co sie dzieje . Dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Wielkie dzieki włąsnie uporządkowałem uprzet i ucikam nad wodę zobaczymy co sie dzieje . Dzieki za info daj znac co tam pływapołamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Byłem tam kilka razy i z tego co pamiętam, to miejsce raczej dla spławikowców, jest tam od groma złotych karasi. Okolica cały czas w budowie i chyba niema zbyt dużej przyjemności tam łowienia, ale może coś drapieżnego sie uwiesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoW24 Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 I juz jestem po ... nie stety bes sukcesów, to prawda drobnicy multum widzialem parę garbusów ale były mniejsze od przynet mam teraz tydzin wolnego wiec na pewno nie odpuszczę skoro są małe pasiaki to muszą być i mamuśki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Byłem tam kilka razy i z tego co pamiętam, to miejsce raczej dla spławikowców, jest tam od groma złotych karasi. Okolica cały czas w budowie i chyba niema zbyt dużej przyjemności tam łowienia, ale może coś drapieżnego sie uwiesi DObrze widzę? Złotych karasi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Oooo....tak, złotych karasi. Ale jak widziałem to nie da się upolować nic większego od dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Czesc @WoW24 Teraz dopiero obczaiłem ten watek. Jeśli się chcesz dowiedzieć o tych stawach wal do mnie na priva.Łowie tam od ok 6 lat i myślę ze dobrze je znam A tak dla wiadomości nie tylko karaś złoty tam siedzi(nie tylko mały, znajomy złowił parę lat temu który warzył 2,6kilo) można sumka tez trafić Najgorszą wiadomością jest to ze te stawy mają zostać zasypane,a na nich ma powstać osiedle :angry: PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoW24 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Witam poszło na priv Pozdrawiam WoW24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi