c1esla Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Witam mam problem ze stroną tzn : wszystko na stronie mam po angielsku i nie przypominam sobie zebym cos przestawial , proszę o pomoc jak to zmienic na polski ??? pozdro Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragon@ Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 (edytowane) na samym dole na stronie głównej forum masz opcję "zmień styl" obok opcja "język" Edytowane 18 Lutego 2014 przez dawidzcm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 c1esla Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 no nareszcie dzięki Wielki Dawid 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
c1esla
Witam mam problem ze stroną tzn : wszystko na stronie mam po angielsku i nie przypominam sobie zebym cos przestawial , proszę o pomoc jak to zmienic na polski ???
pozdro
Łukasz
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi