patu Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Witam.Image chyba poszło w marketing i zarabianie na userach. Macie jakieś pomysły na dobry, szybki, nieuciążliwy i darmowy hosting??Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tfurczy ekspiert Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 www.photobucket.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 (edytowane) ja od zawsze tinypic Edytowane 18 Lutego 2014 przez Bootleg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Też polecam photobucket Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 (edytowane) Załóż nowe konto miesiąc z głowy photobucket i flickr Edytowane 18 Lutego 2014 przez Forecast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Witam.Image chyba poszło w marketing i zarabianie na userach. Macie jakieś pomysły na dobry, szybki, nieuciążliwy i darmowy hosting??Pozdrawiam.A jakby wykorzystać w tym celu facebook? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 http://postimage.org/ Od jakiegoś czasu tylko tu wrzucam. Szybko i sprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Flickr. Duży plus za bardzo dobrze zrobioną wersję mobile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 iv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 www.xnxx.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 A jakby wykorzystać w tym celu facebook? ...nie mam czasu na portale szpiegowskie...nie mam nawet konta na "bukfejsie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 A może picasa web album ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 ...nie mam czasu na portale szpiegowskie...nie mam nawet konta na "bukfejsie" Nikt Ci się tam nie każe podpisywać z imienia i nazwiska. Fotek można sobie tam nawalić do bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 z kompa na image.... nie dałem rady wsadzić fotki. Ale a telefonu poszło bezproblemowoMoże przełączenie na wersję mobilną coś dało by Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 (edytowane) Nie chodzi o kwestię obsługi, ale o dwa dolce miesięcznie za konto.Ja jestem właśnie w trakcie odzyskiwania zdjęć, sporo tam miałem i też się rozglądam za przyzwoitym hostingiem. Edytowane 18 Lutego 2014 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 pozwole sobie odgrzać tego kotleta problem jest z hostingiem google zdjęcia. Dzisiaj próbując upchać fotki na fora dostałem pstryczka w nochala. Google jak to google wprowadziło jakieś "ulepszenia" zdjęć nie idzie upychać na fora. Nie wyświetlają się. Czy też tak macie ? hosting był super, może to chwilowy błąd z ich strony. Na tą chwile korzystam z tiny pic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Imageshack daje się oszukać Juz chyba z rok jak te dziwne komunikaty o płatności się pokazuja i braku możliwośći uploadu, a ja sobie dalej ładuję fotki Ich dedykowanym programem Imageshack uploader i idzie ;-) wszystko bezproblomowo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Venom dzieki za info, musze to sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) http://imgur.com/ i już Edytowane 2 Czerwca 2015 przez mefik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Ja używam PHOTOBUCKET. Jak dotychczas wszystko działa, za darmo, nie ma powodów do narzekania. Zmieniała się tylko opcja z wklejaniem zdjęć z Photobucket do różnych forów. Teraz jest łatwiej, bo obok fotki jest bezpośredni link. Klikam na niego, potem wchodzę na forum i klikam Control + V i fotka gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vigo Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 http://imgur.com/ i już Też jadę od pewnego czasu na imgurze i chwalę sobie, moim zdaniem to zdecydowanie lepszy i wygodniejszy hosting niż imageshack. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi