RafałWrocław Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 A ja mialem aldka bfs ryoge1016hl i teraz mam cc51 kazdy z nich to bajka w swojej klasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 (edytowane) W ręku nie miałem, ale gdybym miał wskazać jeden jedyny, to jednak ten: Przynajmniej dzisiaj, bo kto wie co będzie za rok. Bardzo piękny A najbardziej cieszy mnie to, że ma pewną cechę wspólną z moim ABU Rekord Model A (rocznik 1943-46)...takie same dziurki w stopie mocowania w uchwycie wędki Edytowane 28 Lipca 2014 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 korbka 70mm niestety go u mnie dyskwalifikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 A co powiesz na 55mm? (już wyłączam się z poważnej dyskusji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 (edytowane) no to już jak grzebanie w nosie Edytowane 28 Lipca 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 (edytowane) A to znacie? Marka Akios. Założona przez byłego pracownika ABU. http://www.akiosfishingtackle.com/ Wykonane lepiej od ABU. Zamiast aluminium na boczkach mosiądz miedziowany a potem chromowany. Kręcą o niebo płynniej, miałem w rękach. Niestety raz, że cena a dwa że modele wielkości 5600C ważą 430gr. Raczej dla pasjonatów, tunerów i zawodników rzutowych. Edytowane 28 Lipca 2014 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Jest dużo tego co mi się podoba... Nie tylko niskie profile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 (edytowane) Bardzo piękny A najbardziej cieszy mnie to, że ma pewną cechę wspólną z moim ABU Rekord Model A (rocznik 1943-46)...takie same dziurki w stopie mocowania w uchwycie wędki jak się ustawi od najwyższej ceny, to chyba Twoje klimaty się pokazują (nie mam na myśli ceny ) http://category.auctions.yahoo.co.jp/list/%E3%83%99%E3%82%A4%E3%83%88%E3%83%AA%E3%83%BC%E3%83%AB-%E3%83%AA%E3%83%BC%E3%83%AB-%E3%83%95%E3%82%A3%E3%83%83%E3%82%B7%E3%83%B3%E3%82%B0-%E3%82%B9%E3%83%9D%E3%83%BC%E3%83%84-%E3%83%AC%E3%82%B8%E3%83%A3%E3%83%BC/2084007563/?p=%E3%83%99%E3%82%A4%E3%83%88%E3%83%AA%E3%83%BC%E3%83%AB&tab_ex=commerce&select=02&slider=0&b=1 Edytowane 28 Lipca 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 ta Zonda Marsik Ogólnie czerwony Robert Coś dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Jak byś wiedział, że teraz idzie do mnie od @TOMY kijek lakierowany na biało ... niestety uchwyt zajęty już jest przez czerwony myltik A ten link , super. Dzięki bazyloss. Tylko strasznie dużo szukania! (na cholerę tyle tego robią? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 W ręku nie miałem, ale gdybym miał wskazać jeden jedyny, to jednak ten: Przynajmniej dzisiaj, bo kto wie co będzie za rok. Thumb bar to zaprzeczenie ergonomii. A te wstawki ze skóry - fuj, brzydsze niż złote zęby w gębie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Miłośnicy Ryogi - dopiszcie swoje krótkie recenzje w katalogu multiplikatorów. Dzięki! AE74 fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Przeczytalem ten watek i widze jedna zasadnicza zmiane jaka nastapila na przestrzeni lat. Kiedys na pytanie o "najlepszy multik" zazwyczaj ogromna wiekszosc wypowiadajacych sie proponowala jakis produkt Shimano z gornej polki (Antares, Conquest lub DC). Dzis widze ze kroluje Daiwa i te tunningowane cuda w kolorach zywo wyjetych z gay parade. A milosnikom Monoblockow proponuje wybrac sie z tym multiplikatorem na ryby zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Najlepszymi multikami na rynku są revo s / sx / stx daiwa procaster / procaster rojo i wszelkie citici i curado / ambasadur itp - dlatego że dzięki nim spora cześć nas zaczęła przygodę z castingiem i nikt wtedy nie myślał o super zajebistym steeez ryodze czy bfs wystarczył zwykły prosty multik aby cieszyć się szczęściem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Michał trafnie to opisał.. a póżniej apetyt rośnie w miarę jedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 (edytowane) Michał trafnie to opisał.. a póżniej apetyt rośnie w miarę jedzenia Nie u wszystkich. Skończyłem na dobrej średniej półce i narazie niczego nie szukam. Nie widzę sensu.W stałej szpuli mam podobnie. Kręcę Biomkami a miałem już Stelki , Vańki , Turki ZC i inne. Edytowane 29 Lipca 2014 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 (edytowane) ta Zonda Marsik Ogólnie czerwony Robert Coś dla Ciebie Marsik piękny.Szkoda że tylko w wersji na prawą rękę.A ten jest już w drodze do mnie. Do lżejszego łowienia będzie ten ale za jakiś czas. Edytowane 29 Lipca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 U mnie podobnie. Wystarczy żeby multik nie przeszkadzał w łowieniu. Ale to przychodzi z wiekiem... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Ten biały abu został wykonany na rynek radziecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Nie zapominajcie o królu;) ANTEK u mnie:))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Nie lubię takich błyskotek, ciemny mat rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) Czerń ze srebrem rządzi! no i może jakaś wstawka czerwieni fajna... Poza tym sam masz błyszczące abu w kolorach tęczy;) Edytowane 31 Lipca 2014 przez PILOT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Pilot jak obrzucasz antka napisz pare zdań a nawet dodaj wpis do katalogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 W ostatnim okresie pokręciłem trochę Okumami i póki co twierdzę, że są niedoceniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 W ostatnim okresie pokręciłem trochę Okumami i póki co twierdzę, że są niedoceniane. A które modele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi