Zander Hunter Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Marsik piękny.Szkoda że tylko w wersji na prawą rękę.A ten jest już w drodze do mnie. LINBJ_2_12s.jpg Do lżejszego łowienia będzie ten ale za jakiś czas. IS71HL-HYPER-LARIA.jpg Tomy uważaj na hiper lariata bo ja już odsyłałem do Japoni, miał pracę abu z lat 80, prychał i rzęził . Teraz jak wymienili jest wszystko ok.Ja mam jeszcze na stanie exencse dc, steeza, i abu revo LT i to w zupełności styka do wszelakiego łowienia. Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez Zander Hunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 A które modele? Dzionek łowiłem Komodo, kilka dni Heliosem Air. Oba fajne choć trochę do innych celów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Czerń ze srebrem rządzi! no i może jakaś wstawka czerwieni fajna... Poza tym sam masz błyszczące abu w kolorach tęczy;) Na odwrocie korpusu jest fajny napis : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 aurorka to było moje marzenie.... chyba musze podjechac do Ciebie Misiek i chociaz pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Wysłać Ci ? Porzucasz sobie , ale nie porysuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 hmmm wole podjechac na weekend ktorys :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Skąd zamawiacie te multiki np. co wychodząna rynek japoński ? Może przez zimę nazbieram to i ja się pokuszę o coś lepszezgo do lżejszego casta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 W japoni ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 W japoni ;-)Gdzie tam w Japoni xD podobno w Sopocie xD haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Gdzie tam w Japoni xD podobno w Sopocie xD hahajak się wchodzi na molo, to zaraz po lewej, przy Grand Hotelu;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) może zmienimy na "Najlepszy obecnie multik - który mieliśmy w rękach" ? i podzielili np. na : L-MMHMH-HH UL odpuśćmy, bo te praktycznie w 100% są tuningowane Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez bazyloss 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 a tą najlepszość na jakies podstawie oceniac - jakosc / cena , maslo w masle, oczojebny design, nasz humor ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Wszystkie te cechy są bardzo istotne jeśli chodzi o wyniki w łowieniu ryb na multiplikatory A tak poważnie to jakby każdy mógł wyrazić opinię o bardziej udanych multikach, którymi miał bądź ma przyjemność łowić, mogłaby się zrobić wiedza w pigułce nie porozrzucana na forum i może mnie by powstawało nowych tematów typu "wybór multika, pomóżcie! " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Czyli darujmy sobie udział w rankingu multiki, które maja mniej niż 3 lata od premiery rynkowej?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 A katalog multikow na forum to co pies xD ? Po co nakrecac kolejny temat ? Jak ktos ma choc odrobine ochoty to znajdzie na tym forum informacje o kazdym sensownym multiku w 3 sekundy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) Prawda jest taka, że najlepszy to będzie ten który akurat jest podpęity do kija kiedy ryby biorą. Nie ma za bardzo wtedy znaczenia czy to sukabura z plastiku czy magnezowo-tytanowy ito. W gablotce to co innego. Edytowane 1 Września 2014 przez Krzysiek_W 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Prawda jest taka, że najlepszy to będzie ten który akurat jest podpęity do kija kiedy ryby biorą. Nie ma za bardzo wtedy znaczenia czy to sukabura z plastiku czy magnezowo-tytanowy ito. W gablotce to co innego. Jak stracisz rybę życia, bo nagle zawiedzie hamulec to zobaczysz, że nie jest to bez różnicy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 A nie prawda. bo ja bym młynka z badziewnym hamulcem nie użył. A taki potrafię wybrać, a i polepszać płynność hamulca zdażało mi się w stałoszpowcach plastikowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 No to Ty nie, ale -nastu innych już tak Jasne, że na wszystko da się rybę złowić, ale nie popadajmy w skrajności. Ja bym się np do Szwecji z sukąburą nie wybrał, obojętnie, jakby jej nie poprawić. Chyba, że jako zapas zapasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Chyba zapas zapasu zapasu zapasu multik musi mieć trwałą.przekładnie i dobry hamulec - reszta to dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Zatem powodzenia w rzutach z morskim multikiem Mocna przekładnia? Jest. Dobry hamulec? Jest. A reszta? A reszta to tylko dodatki :D Najzabawniejsze jest to, że autorami takich prawd objawionych są często właściciele topowych konstrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Tak najlepiej popasc w skrajnosc -oczywiste jest ze morskim sobie nie porzucasz ale badzmy uczciwi -wole miec multik z mocna przekladni i dobrym hamulcem (reszta dopasowana do klasy cw) a bajery typu kolorowe srubeczki obudowy magnezowe czy szpule dajace komforg od 3-80gram zostawiam innym. Tak samo najlepszym staloszpulowcem jest kolowrot moski a nie jakies tam wielkosci 1000-4000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi